Simona Gherghe, mesaj emoţionant după prima noapte petrecută acasă, alături de cei doi copii. FOTO

+3 click pentru
galerie

Simona Gherghe, mesaj emoţionant după prima noapte petrecută acasă, alături de cei doi copii. FOTO © Instagram

Simona Gherghe este în culmea fericirii! Moderatoarea a petrecut prima noapte acasă, în formula completă, alături de cei doi copii ai săi şi de soţul ei, Răzvan Săndulescu. Întâlnirea dintre Ana Georgia şi micuţul Vlad Ioan a fost extrem de emoţionantă, iar Simona Gherghe a imortalizat momentul. 

Desigur, prima noapte acasă, după ce a dat naştere pentru a doua oară, nu a fost una uşoară. Însă, nimic nu a mai contat în momentul în care cei doi copii ai moderatoarei, Ana Georgia şi Vlad Ioan, s-au văzut pentru prima dată. 

Plină de emoţie şi iubire, Simona Gherghe a fotografiat momentul şi a postat totul pe Instagram, unde internauţii au continuat să o felicite pentru naşterea celui de-al doilea copil. 

"După prima noapte acasă, foarte grea, mă uit la poza asta şi nu mai conteaza nimic altceva! Întalnirea lor❤️", a scris Simona Gherghe pe contul personal de Instagram.

Simona Gherghe a devenit mamă pentru a doua oară joi, pe 9 mai, atunci când a venit pe lume Vlad Ioan. Ea şi soţul ei mai au o fetiţă, pe Ana Georgia. 

"Tot îmi caut cuvintele potrivite, care să descrie întâlnirea cu tine. Magie? Minune? Parcă-i prea puţin... Dragul nostru Vlad Ioan, ţi-ai ales o zi frumoasă, 9 mai, ziua Europei, de-acum şi a ta. Ai ţipat hotărât şi ai luat prima notă de 10 din viata ta! Mami, tati şi Ana te iubesc şi îţi mulţumesc pentru faptul că ai venit să ne-ntregeşti! Asta e fericirea ❤️", a scris Simona Gherghe. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro