Simona Gherghe, probleme în a doua zi de grădiniță a fetiței ei: „Nu vreți să știți ce e în sufletul meu”

+3 click pentru
galerie

Simona Gherghe, probleme în a doua zi de grădiniță a fetiței ei: „Nu vreți să știți ce e în sufletul meu” © Instagram

Zilele astea, toți părinții trec prin emoțiile reînceperii școlii. Pentru unii dintre ei, au devenit deja o obișnuință, însă multe mămici și mulți tătici își duc copiii la școală sau grădiniță pentru prima oară. Prin astfel de momente unice trece și Simona Gherghe, care s-a lovit deja de prima problemă.

Simona Gherghe a dus-o, ieri, pe fetița ei, Ana Georgia, la grădiniță, pentru prima oară. Totul a mers ca pe roate, iar micuța ei pare să se fi adaptat chiar foarte bine în prima ei zi.

Probleme la grădiniță, pentru fetița Simonei Gherghe

Iată, însă, că situația s-a shimbat astăzi. În a doua ei zi, Ana Georgia a început să simtă lipsa mamei, care a plecat de îndată de acasă, pentru a merge să-și liniștească fiica, dacă mai are nevoie. Totul a fost povestit de prezentatoare, care cu greu își stăpânește emoțiile.

„Ana mea este în a doua zi de grădiniță, l-am lăsat pe Vlad acasă, și sunt în fața grădiniței, pentru că avem următoarea situație: a cam plâns astăzi. Diana, educatoarea, a cam reușit acum să o liniștească, ceva mai devreme plângea foartea tare. Am sunat-o video și i-am spus că o să vină mama să o ia, a reușit să se liniștească, acum sunt în expectativă, să vedem dacă intru să o iau sau dacă aștept și o să fie ok. Nu vreți să știți ce în sufletul meu. Toate prietenele care au trecut prin asta mi-au spus să fiu tare, să rezist, pentru că așa este în primele zile. Ieri a fost super bine, n-a plâns deloc, a stat până la ora 1, de la 9 și jumătate”, a spus Simona Gherghe, pe rețelele de socializare.

Simona Gherghe este căsătorită cu Răzvan Săndulescu, împreună cu care are doi copii: o fetiță pe nume Ana și un băiețel pe nume Vlad, adus pe lume pe final de primăvară. Vedeta și-a anunțat recent retragerea de la cârma emisiunii „Acces Direct”, emisiune pe care a moderat-o timp de 9 ani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro