Simona Gherghe, răspuns pentru cei mirați de faptul că fiica ei încă are scutec și suzetă: „Nu e o rușine”

+3 click pentru
galerie

Simona Gherghe, răspuns pentru cei mirați de faptul că fiica ei încă are scutec și suzetă © Arhivă / Facebook

După succesul de care s-a bucurat după ce a făcut un video în care vorbește despre mamele care o critică online, Simona Gherghe revine cu un nou clip, în care le oferă fanilor o altă povestioară din viața ei de mamă. De data aceasta, prezentatoarea face referire la cei care sunt mirați de faptul că fiica ei, Ana Georgia, încă are suzetă și scutec.

Pe rețelele de socializare, Simona Gherghe a vorbit despre un alt comentariu primit la una dintre postările sale, ale unei persoane consternate de faptul că fiica ei, de aproape trei ani, încă folosește suzetă și scutec.

„Ana are doi ani și șase luni și, da, are suzetă și da, are scutec! Nu am de gând să forțez absolut nimic, ritmul ei natural”, a spus Simona Gherghe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Gherghe (@simgherghe) on

A continuat prin a explica faptul că este convinsă de faptul că micuța ei va renunța la ambele atunci când va fi pregătită și că nu dorește să apeleze la niciun tertip pentru a-i însuși acest lucru.

„Nu, oameni buni, nu este nicio rușine să vezi un copil, chiar și de trei ani – trei ani și ceva – purtând scutec sau suzetă”, a mai explicat Simona Gherghe.

Vedeta a mai povestit faptul că fetița ei este foarte atașată de suzetă și că, fix de aceea, nu vrea să apeleze la trucurile folosite de alte mame pentru a o îndepărta de suzetă. A mai spus că are încredere în fiica ei, pe care o definește ca un copil care mereu și-a luat singur deciziile.

Cât despre scutec, a existat o... încercare. Însă, cum Ana începuse să plângă, și-a dat seama că nu era momentul ideal. Chiar și așa, există și o veste bună: în ultima perioadă, fetița ei pare să fi dezvoltat o „dragoste” pentru mersul la oliță.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro