Simona Gherghe, reacţii acide din partea fanilor, după ce le-a cerut ajutorul. ''Vă vine să credeţi?''

+4 click pentru
galerie

Simona Gherghe, reacţii acide din partea fanilor, după ce le-a cerut ajutorul. ''Vă vine să credeţi?'' © Instagram

Simona Gherghe a fost luată la rost de internauţi, după ce le-a cerut ajutorul în mediul online. Vedeta a rămas şocată de felul în care oamenii i-au vorbit.

Marţi, Simona Gherghe a ţinut să îi roage pe oamenii care o urmăresc în mediul online să o ajute cu recomandarea unei companii de taxi, care să-i ofere scaun special pentru ţinutul copiilor în maşină. De obicei, Simona Gherghe nu are astfel de probleme, pentru că deţine propria maşină, însă acum autovehiculul este în service, astfel că a fost nevoită să apeleze la un astfel de serviciu.

Deşi au fost şi oameni care i-au sărit în ajutor, au fost şi persoane care s-au simţit deranjate de cerinţa vedetei şi au ţinut să o ''tragă'' de urechi.

''Draga mea, hai că faci exces de zel. Să nu exagerăm cu atâta protecţie că... mda, Stai în spate să îl ţii în braţe. Termină cu fiţele tu şi toate vedetele'', sunt comentariile făcute publice de Simona Gherghe.

''Vă vine să credeţi aşa ceva? Incredibil. Şi ne mai mirăm că avem atâtea accidente cu victime'', a răspuns Simona Gherghe, după ce a citit mesajele internauţilor care o criticau.

În cele din urmă, totul s-a terminat cu bine pentru Simona Gherghe, care a găsit o companie care i-a putut oferi scăunel pentru copil. În plus, pentru a le dovedi fanilor că nu pleacă la drum fără a oferit toată protecţia copiilor, vedeta a postat şi o fotografie cu fetiţa ei, Ana Georgia, în timp ce se afla echipată bine şi gata de plimbare. ''Doar aşa, în scaun special pentru copii''', a scris vedeta pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro