Simona Gherghe, ultima apariţie la TV înainte de naştere / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Simona Gherghe, ultima apariţie la TV înainte de naştere © captura video

Simona Gherghe, îndrăgita prezentatoare TV, a intrat în direct cu moderatorul Cristi Brancu în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”. Frumoasa vedetă a vorbit despre perioada de sarcină şi ce plănuieşte să facă în lunile de pauză pe care şi le-a luat.

Chiar azi momentul așteptat a sosit. Noua prezentatoare a preluat cârma emisiunii "Acces Direct" în locul Simonei Gherghe, iar emoțiile au fost la cote maxime în platou. Ea va fi înlocuită de Cristina Cioran.

"Uneori şi uitam că sunt însărcinată"

„Mă simt bine. Este o sarcină mai uşoară ca prima. Am hotărât să iau o pauză acum ca să-mi aşez gândurile, să stau în tihnă cu Ana. Sunt două luni în care vreau să mă odihnesc. Emisia <<Acces Direct>> nu este uşoară şi am avut zile în care mi-a fost foarte greu (...) Am hotărât să iau pauză câteva luni. Din punct de vedere al sănătăţii a fost mai bine, n-a fost nevoie să fac injecţii.” a povestit frumoasa Simona Gherghe

Întrebată despre situaţia delicată prin care a trecut Andreea Bălan, Simona Gherghe a recunoscut că i se pare cutremurător şi că nu se poate gândi că este o operaţie serioasă ce o aşteaptă.

"Deşi medicii spun că este o banalitate. Am foarte mare încredere în medici şi sunt convinsă că o să fie bine." a continuat Simona pentru "Agenţia VIP".

Simona Gherghe aşteaptă un băieţel pe care îl vor numi Ioan, după tatăl vedetei. Doar la primul nume cuplul mai are de negociat.

A povestit că nu s-a ocupat de cumpărături. Singura decizia importantă luată a fost să aleagă pachetul de celule stem.

"O să râzi dar încă nu ne-am pregătit. Singurul lucru pe care l-am făcut a fost decizia pachetului de celule stem. Pătuţul îl vom folosi pe cel al Anei. Hăinuţe încă nu am luat. Maşa de înfăşat o avem tot de la Ana. Copilul va sta cu noi în cameră deoarece vreau să alăptez" a conchis Simona Gherghe.

A.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro