VIDEO / Soacra lui „Pitbull” Atodiresei a scăpat de virusul care i-a băgat pe toţi în sperieţi

+3 click pentru
galerie

Soacra lui „Pitbull” Atodiresei a scăpat de virusul care i-a băgat pe toţi în sperieţi © captura video

În România virusul gripal a făcut numeroase victime iar Anda Ghiţă, soacra lui Tudor Atodiresei a trecut şi ea prin asta.

Invitata lui Radu Morar în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, Anda Ghiţă a vorbit despre experienţa sa după ce a fost lovită de virusul gripal.

„Nu este de glumă cu gripa. Mă bucur că am fost invitată la voi pentru că pot împărtăşi cu cei de acasă ce am păţit. Nu este decisivă părerea meadar pot oferi un sfat real” a debutat Anda Ghiţă.

Anda a făcut ieri un an de când a avut gripa Ah1N1. Ea este de părere că oamenii sunt inconştienţi dacă nu poartă mască de protecţie.

„Noi eram într-o suferinţă, ne durea capul, aveam febră şi frisoane” a vorbit Anda despre simptomele de gripă pe care le-a resimţit atât ea cât şi familia ei.

Întrebată de moderatorul emisiunii dacă a ales să facă vaccinul antigripal, Anda a recunoscut că nu s-a vaccinat antigripal motivând că este o alegere personală.

„Noi oamenii suntem indivizi cu diferite structuri. Eu am ales să nu fac vaccinul de teama unor reacţii alergice (...) Prima dată când am luat gripa au început cu dureri musculare, după ceafă şi febră foarte mare. Băiatul meu a luat virusul primul şi am încercat leacuri băbeşti pentru că am considerat-o o alegere bună (...) Am apelat la medic aşa cum este normal.” a povestit Anda despre experienţa ei.

Anda povesteşte ce fel de medicamente i-au fost prescrise. A urmat un tratament foarte agresiv timp de şapte zile.

„Documentaţiile mele privind gripa erau destul de mici. Am optat să ajut organismul şi cu alimente naturale, să întărească imunitatea (...) Eu am o imunitate mai precară, după o săptămână băiatului şi soţului meu le-a trecut gripa dar mie nu (...) Leacul, în cazul meu au fost cuişoarele şi, până la urmă, m-am vindecat şi eu” a conchis Anda Ghiţă.

A.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro