Socrul Andreei Bălan aruncă bomba! „Nu sunt sigur că George e copilul meu. Mama lui m-a înșelat cu un șofer de TIR”

Socrul Andreei Bălan aruncă bomba! „Nu sunt sigur că George e copilul meu. Mama lui m-a înșelat cu un șofer de TIR” © arhivă

Ies la iveală detalii neştiute din viaţa familiei lui George Burcea, după ce Andreea Bălan a confirmat despărţirea de actor. Tatăl lui George Burcea a făcut dezvăluiri şocante!

De aproape o lună, George Burcea şi Andreea Bălan se află în atenţia presei. Întâi au fost zvonurile, apoi informaţia că George Burcea a fost prins drogat la volan, iar ulterior, confirmarea despărţirii chiar din partea artistei. 

Scandalul momentului în showbiz continuă însă, să ne surprindă! Socrul Andreei Bălan a vorbit despre cele întâmplate şi a dezvăluit că George Burcea ar putea să nu fie copilul lui. 

Nelu Burcea nu este sigur de faptul că actorul este, într-adevăr, fiul său. Bărbatul a povestit că, pe vremea în care mama lui era gravidă, l-a înşelat cu doi bărbaţi: un şofer de tir şi celălalt, naşul copilului mai mare. 

Nelu Burcea a aflat de aceste lucruri abia când George s-a născut. 

“Nu sunt sigur că George este copilul meu. Pe când era gravidă cu el, mama lui m-a înșelat cu doi bărbați. Unul dintre ei a fost sofer pe tir, iar celalalt chiar nașul copilului meu cel mare. Da, ați înțeles bine. I-a prins nașa în casă. Desigur, Georgel nu are nicio vină. Nu știam de infidelitate în momentul în care s-a născut băiatul. Am aflat mai târziu, chiar de la nașa. Din cauza soției am stricat multe relații de prietenie și de familie”, a declarat Nelu Burcea pentru Impact.

Şi nu e singura dezvăluire neaşteptată! Nelu Burcea a mai declarat pentru aceeaşi sursă că mama copiilor săi a lucrat ca damă de companie în Turcia. Mai mult, actorul ar şti "foarte bine cu ce s-a ocupat mama lui atâţia ani. Știe și el, știu și frații lui, au discutat despre asta".

Bărbatul a evitat însă, subiectul legat de crima comisă în anul 1998, când şi-a ucis concubina cu 25 de lovituri de cuţit. Cu toate acestea, a specificat că nu şi-a bătut niciodată copiii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro