Sora Cruduței, pe urmele brunetei! A ajuns din nou pe mâna esteticianului pentru o nouă intervenție chirurgicală

+3 click pentru
galerie

Sora Cruduței, pe urmele brunetei! A ajuns din nou pe mâna esteticianului pentru o nouă intervenție chirurgicală © Instagram

Ana Crudu ține pasul cu vedetele care fac des vizite la medicul estetician! Sora Cruduței a apelat din nou la specialist pentru a-și modifica bustul, operat deja în urmă cu câțiva ani.

Ana Crudu și-a pus silicoane în urmă cu mai mulți ani, însă zilele trecute a decis că este vremea pentru o schimbare a acestora. A publicat și pe rețelele de socializare un mesaj, acolo unde și-a anunțat prietenii cu privire la noua schimbare. 

Ana Crudu a decis că este vremea să aibă sâni noi și nu a stat prea mult pe gânduri că s-a și operat.

"În urma cu 9 ani am apelat la domnul doctor pentru augumentatea bustului. Astăzi am revenit cu toată încrederea pentru schimbarea și mărirea lor", a scris Ana Crudu pe rețelele de socializare.

Se pare că radiografia făcută zilele trecute de către Ana Crudu, unde își lăsa la vedere pierceing-urile din sâni, era pentru această nouă intervenție chirurgicală. 

E clar! Ana Crudu vrea să se transforme într-o adevărată bombă sexy, așa cum este și sora ei, Daniela.

Daniela Crudu și-a făcut de-a lungul timpului mai multe intervenții, atât la nivelul feței, cât și la nivelul taliei sau al posteriorului. De fiecare dată a vorbit deschis despre operații, fiind foarte sinceră cu admiratorii ei.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro