Sora Danielei Crudu, primele declaraţii după ce vedeta a fost bătută! Scandalul s-a încheiat cu un ordin de restricţie / VIDEO PAPARAZZI

Sora Danielei Crudu, primele declaraţii după ce vedeta a fost bătută! Scandalul s-a încheiat cu un ordin de restricţie / VIDEO PAPARAZZI © spynews.ro

Scandalul momentului în showbiz pare-se că s-a încheiat! Cel puţin, pentru moment. Cât Daniela Crudu primeşte îngrijiri medicale, iubitul s-a plimbat de colo colo cu poliţiştii. Sora brunetei, Ana, a explicat întreaga situaţie. 

Paparazzii Spynews.ro au obţinut, în exclusivitate, primele declaraţii ale surorii Danielei Crudu. Ana Crudu a explicat că bărbatul a fost dus de poliţişti la domiciliul vedetei pentru a-şi lua lucrurile rămase. De asemenea, a înapoiat telefonul Danielei, surorii.

După aceste momente, iubitul Danielei a plecat cu propriul autoturism, cel mai probabil la hotel.

"E un ordin de restricţie deocamdată. Din câte am înţeles, are termen 90 de zile să depună şi plângere", a explicat Ana Crudu.

Sora Danielei Crudu a declarat, sub privirile paparazilor Spynews.ro că vedeta nu a depus încă plângere pentru că nu vrea să îi creeze probleme. De altfel, bătaia a avut loc în autoturism, iar bruneta este rănită la nivelul membrelor inferioare pentru că a alergat prin zăpadă. 

"În club nu a fost agresiv. Doar că nu o lăsa să vorbească cu fanii ei. Probabil a fost gelos. Asta e ce cred eu. Daniela nu putea să-mi zică pentru că dădea declaraţii", a spus Ana Crudu.

"Probabil îi este milă şi nu vrea să îi creeze probleme. Ştiţi cum e Daniela, are grijă de toată lumea să fie bine. Daniela a fost externată, nu a avut nevoie de spitalizare. Nu are nimic intern. Are la faţă şi la picioare cred că de când a mers fără pantofi. Nu are traumatism cranio-cerebral, ci ochiul umflat şi vânăt şi nasul umflat, vânăt şi puţin fisurat. Trebuie să mergem la doctorul ei", a mai continuat blondina.

Daniela Crudu şi iubitul au fost plecaţi în vacanţă, încă de dinaintea sărbătorilor. Sâmbătă s-au întors, iar el avea bilet pentru ziua de mâine. 

"Au plecat încă înainte de sărbătorile de iarnă, în vacanţă. Cât timp bărbatul stătea în România. El avea bilet să plece mâine, dar trebuie să rămână la poliţie, să vorbească, să dea declaraţii, nu?! Apoi probabil va pleca. Acum cred că merge la hotel".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro