Sora Denisei Răducu, strigăt disperat pentru regretata artistă: "Ești și vei ramane un exemplu de modestie"

Denisa Răducu © Facebook

Sora Denisei Răducu, Elena Mihaela, a transmis un mesaj dureros în iua în care artista ar fi împlinit vârsta de 29 de ani. Din păcate, Denisa s-a stins din viață pe 23 iulie anul trecut.

Pe rețelele de socializare, sora Denisei Răducu, a scris un mesaj foarte trist. În familia lor toate sunt mai triste de când regretata artistă s-a stins din viață la vârsta de numai 27 de ani. Cu toții ar fi vrut să îi facă o urare față în față, însă din păcate nu mai pot face asta. 

"Te iubesc surioară 😭😭😭 Al 2 lea an în care îți serbezi ziua de naștere în lumea celor drepți, al 2 lea an în care nu ne poti raspunde fizic la milioanele de mesaje pe care le primești... Ești si vei ramane un exemplu de modestie, frumusețe și talent. Te iubim si te vom iubi mereu! #IngeriiNuMor #DouazeciSiNoua Astăzi ar fi trebuit să-ți uram "la multi ani", dar din pacate Dumnezeu te-a vrut alături de El! Nu putem decât, cu lacrimi în ochi să aprindem o lumânare și sa ne gandim la tine.... ceea ce facem mereu de cand ai plecat dintre noi! DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE suflet bun si curat!😥 ne lipsești enorm!😥😥😥😥", a scris Elena, sora Denisei Răducu. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro