Sore, mesaj emoționant pentru fiica ei: „Îmi este onoare''. Artista și fetita seamănă ca două picături de apă

+3 click pentru
galerie

Sore, mesaj emoționant pentru fiica ei: „Îmi este onoare''. Artista și fetita seamănă ca două picături de apă © instagram

Sore este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes, dar și o familie de care este tare mândră. Artista a ținut să transmită un mesaj fiicei, chiar pe contul său de socializare. Acesta a impresionat mii de admiratori.

În urmă cu puțin timp, Sore a reușit să le facă dimineața mai frumoasa tuturor celor care o urmăresc pe contul său de socializare. Cunoscuta cântăreața a publicat o fotografie alături de fiica ei, iar asemănarea dintre ele e izbitoare. Fanii au fost foarte încântați de ce au văzut și i-au scris artistie multe comentarii frumoase ce au reușit să o impresioneze. Toți prietenii virtuali au apreciat și mesajul pe care cântăreața l-a pus în descrierea fotografiei, mesaj ce a ajuns rapid la inimile tuturor celor care o iubesc pe vedetă: „Să îți fiu mamă, prietenă și partener de joacă, îmi este onoare, iubire și lumea toată 💛 ” . Din mesajul pe care aceasta l-a scris în descriere, se poate observa ca artista își iubește foarte mult familia și fetița și este foarte fericită ca îi este mamă. 

Sore nu a ajuns la altar cu iubitul. Care este motivul? 

"Dacă nu am fi avut copii și am fi fost împreună de cinci ani era altfel, mă gândeam de ce nu are intenții serioase. Am observat că sunt unele persoane care se panichează când semnează un act. Eu, cum am mai zis, copiii, ceea ce văd, repetă. Eu vreau ca ei să aibă modele bune, dacă nu avem norocul unei iubiri fericite până la adânci bătrâneți, e bine să facem ce ne e bine. Sunt mulți copiii care trăiesc în familii dezorganizate și au traume. Avem obiceiul cu seara fetelor și băieții. Eu mă întorc pe la 2, iar el pe la 5. Dacă mă trezesc în toiul nopții îl rog să-mi mai shaorma. O fărâmă de gelozie este atunci când pleacă la mare de 1 mai cu băieții. Omul care minte, îl vezi, eu am instincte. Nu suntem înnebuniți după ideea de eveniment mare, nu avem cum să reducem lista. Botezul era necesar, dar numai gândul că trebuie să organizez nunta nu-mi place. Am face o nuntă pentru invitați, prefer să plecăm în vacanță cu acei bani.", a declarat Sore, la Antena Stars.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro