Soţia lui Dan Bittman, înşelată după 29 de ani de căsnicie! Liliana Ştefan suferă, dar nu vrea să facă nimic public. "Nici nu vreau să-mi aduc aminte.."

Soţia lui Dan Bittman, înşelată după 29 de ani de căsnicie! Liliana Ştefan suferă, dar nu vrea să facă nimic public. "Nici nu vreau să-mi aduc aminte.." © Instagram

Vestea cum că Dan Bittman şi-a părăsit soţia şi s-ar fi mutat cu noua iubită, Monica Odagiu a şocat pe toată lumea. Liliana Ştefan suferă crunt din cauza situaţiei în care se află, însă preferă să nu facă nimic public! 

Dan Bittman este fără îndoială unul dintre cei mai buni artişti de la noi din ţară. Recent, au apărut mai multe zvonuri despre cântăreţ, după ce acesta şi-a părăsit soţia şi s-a mutat cu noua iubita, Monica Odagiu, o cunoscută artistă de la noi din ţară. Cei doi au ales un apartament luxos, în zona de nord a Capitalei, lângă Parcul Herăstrău.

Şocul este cu atât mai mare dacă vorbim despre diferenţa de vârstă dintre Bittman şi Odagiu, care este de 33 de ani, artistul având 57 de ani, în timp ce blondina 24 de ani. Şi cum o relaţie este doar în doi, cu soţia ce facem, domnul Dan?

Liliana Ştefan, femeia cu care artistul are o căsnicie de mai bine de 29 de ani, este şi cea care i-a oferit 3 copii. În urmă cu ceva timp, aceasta declara că nu este nevoie de o căsătorie pentru a "oficializa" relaţia lor de iubire. 

"Nici nu vreau să-mi aduc aminte de când suntem împreună. Adică de ce am stat aşa până la 29 de ani şi la 30 să faci asta? Asta e doar în mintea noastră. Doar noi, oamenii, ne punem bornele astea... Că sunt 25 de ani, că sunt 30.... Aşa, şi? E acelaşi lucru. Că sunt 29 sau 30, nu are absolut nicio legătură.", declara Liliana pentru okmagazine.ro

Acum, lucrurile s-au schimbat, luând o întorsătură stranie pentru mama copiilor artistului. Femeia suferă în tăcere şi preferă să nu fac nimic public, deoarece nu este genul care să intre în atenţia presei sau "în mocirlă", aşa cum declară surse apropiate. 

„Pe Liliana nu ai cum să o minți, o știe tot showbiz-ul, iar vorbele umblă. Însă, și de data aceasta a zis că e mai bine să-și vadă de business și de cei trei copii, crezând că Dan se va liniști, așa cum a făcut-o și în repetate rânduri. Să fim serioși, nu este pentru prima dată când lui i se aprind călcâiele pentru altcineva.

Însă, cu siguranță, Liliana nu se aștepta ca cel cu care împarte patul de 29 de ani să se îndrăgostească de o altă femeie. Mai ales de una cu 33 de ani mai tânăra. Este stupid. Liliana nu va declara nimic, niciodată, pentru că este o mare doamnă, o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Suferă, dar nu va intra niciodată în mocirlă”, susţin surse apropiate de-ale soţiei lui Dan Bittamn, pentru Impact.ro


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro