Soţia lui Leo Iorga, gest sfâşietor de iubire pentru regretatul artist. "Ajut cât depinde de mine"

Soţia lui Leo Iorga, gest sfâşietor de iubire pentru regretatul artist. "Ajut cât depinde de mine" © Arhivă

Moartea lui Leo Iorga a lăsat urme adânci în inimile apropiaţilor săi. În amintirea sa, Paula, soţia regretatului artist, a făcut un gest sfâşietor faţă de care oamenii au rămas profund impresionaţi.

După pierderea suferită, a celui mai drag om sufletului ei, soţia lui Leo Iorga sare în ajutorul bolnavilor, oferindu-le acestora atât sfaturi, cât şi medicamente. 

”Am dat sfaturi când mi s-au cerut, acum, dată fiind neferita situație, ofer și medicamente. Mă pun în slujba semenilor, să ajut cât depinde de mine. Cei care au nevoie, mă pot contacta pe pagina mea de Facebook”, a declarat soția lui Leo Iorga pentru Libertatea.

În semn de iubire, Paula a hotărât să îi fie alături lui Leo Iorga, chiar dacă fizic nu se mai află lângă ea, continuând să-i urmeze toate planurile pe care acesta le-a avut în timpul vieţii. Soţia artistului îşi aminteşte cu inima sfâşiată de durere de ultima lor aniversare, care a avut loc în toamnă, anul trecut. 

”Vreau, de asemenea, să continui proiectele, planurile lui Leo, tot ce ar fi dorit el, marea mea dragoste, să ducă la bun sfârșit. Domnul a vrut ca anul acesta să nu mai avem aniversarea căsătoriei aici, pe Pământ. Ultima a fost în toamna anului trecut, nunta noastră ”de perlă”.  Atunci, preotul Frîncu Dragoș a înălțat pentru noi mulțumirea către Bunul Dumnezeu, pentru cei 30 de ani scurși de la cununia religioasă, la Spitalul ”Sf. Luca”, a povestit îndurerată Paula pentru aceeaşi sursă.

Pentru a-şi mai stăpâni dorul, soţia marelui artist merge oricât de des poate la cimitir să se roage la mormântul lui. Leo Iorga se odihneşte la doar 15 metri distanţă de mormânul marelui poet Mihai Eminescu.

”Mă duc deseori la cimitir. Nimic nu e întâmplător. Mă gândeam, la recenta aniversare a marelui Mihai Eminescu, că destinul nostru a fost legat de poetul nepereche. Și eu, și Leo am scris versuri, căsătoria noastră a avut loc de ziua lui Eminescu, locul de veci al soțului meu este pe Aleea Mihai Eminescu, Leo Iorga este înhumat la 15 metri de mormântul lui Eminescu”, a mai spus Paula.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro