Durere fără margini în familia lui Leo Iorga. Soția artistului, mesaj sfâșietor în ziua în care cântărețul își sărbătorea ziua de naștere

+3 click pentru
galerie

Durere fără margini în familia lui Leo Iorga. Soția artistului, mesaj sfâșietor în ziua în care cântărețul își sărbătorea ziua de naștere © arhiva

În urmă cu doar o lună, Leo Iorga, solistul trupei Compact a încetat din viața la vârsta de doar 54 de ani. Artistul s-a luptat ani de zile cu o boală necruțătoare, iar în cele din urmă a pierdut lupta. Astăzi ar fi trebuit să-și sărbătorească ziua de naștere, iar soția sa a publicat un mesaj sfâșietor pe contul de socializare.

Despărțirea de Leo Iorga, solistul trupei Compact, a lăsat multă durere și regret în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut pe cântăreț, dar mai ales în sufletul familiei, cei care i-au fost alături acestuia până în ultima clipă de viață. 

Cântărețul s-a stins la doar 54 de ani, iar astăzi ar fi trebuit, ca în fiecare an, să petreacă alături de familie de ziua sa de naștere. Din păcate, această zi nu va mai fi cu petrecere, ci cu multe lacrimi, deoarece solistul a plecat mult prea repede din sânul familiei. Paula Iorga, soția cântărețului a publicat un mesaj emoționant, dar și sfâșietor în același timp pentru cel ce i-a fost soț și prieten o bună o bună perioadă din viață. 

”La mulți ani în odihnă veșnică, acolo unde nu exista întristare, durere sau suspin, de-a dreapta Tatălui, Puiul meu drag, iubirea vieții mele! Mi-e tare, tare, tare dor de tine de zâmbetul tău mirific, de glumele noastre năstrușnice, de ochișorii tăi frumoși, prin care-ți vedeam sufletul bun si minunat. Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit în aceasta viața, pentru dragostea nemărginită, din care împreună am zămislit adorabilii noștri băieți, pe Edy și Paul prin care curge sângele tău, ptr acel "te iubesc atât de mult cât sa îmbătrânim împreună" și "tu ești viata mea nu numai sotia mea" ... ”, a scris Paula Iorga pe contul său de socializare.

Durere este mult prea mare pentru familie, dar cu toții sunt împăcați pentru că au trăit frumos în toți acești ani: ”Ai plecat împăcat lasandu-ne aici îndurerați, dar împăcati ptr ca am reușit sa ne bucuram unii de alții cât de mult a vrut Bunul Dumnezeu să ni te lase...Te-am iubit enorm și te voi iubi mereu necondiționat, jumătatea mea Divină ! ❤️👼”, a mai continuat mesajul soției sale pe contul de Facebook. 

Leo Iorga a luptat ca un războinic pentru a supraviețui. Trăia cu un singur plămân, iar de-a lungul anilor boala a reapărut în diferite locuri ale corpului, la final învingând. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro