Soția lui Leo Iorga, mesaj sfâșietor după mai bine de o săptămână de la moartea artistului: "Nu vei fi singur, puiul meu"

+3 click pentru
galerie

Soția lui Leo Iorga, mesaj sfâșietor după mai bine de o săptămână de la moartea artistului: "Nu vei fi singur, puiul meu" © Facebook

Au trecut 11 zile de când Leo Iorga s-a stins din viață, iar Paula, soția lui, este în continuare distrusă de durere. Îi ascultă piesele, privește fotografii cu el și se gândește tot timpul la cel alături de care a trăit atâția ani. 

Colegii, prietenii, dar și fanii lui Leo Iorga postează imagini sau filmulețe cu acesta din perioada în care se bucura de scenă, de contactul cu publicul, pe care îl iubea tât de mult. Paula Iorga a distribuit în urmă cu câteva ore un filmuleț, în descrierea căruia a scris câteva cuvinte care exprimă durerea din sufletul ei. 

"Acum știi că niciodată nu ai fost și nu vei fi singur Puiul meu drag Leo Iorga Leonard. Bunul Dumnezeu cu suita Îngerească sunt cu tine acolo sus unde nu este suferință nici durere nici suspin. Dumnezeu sa te odihnească ca tare mult ți-ai dorit sa mergi acasă! 👼💔😔", a scris Paula Iorga. 

Nu doar Paula a a privit plângând imaginile respective. Chitaristul Adrian Ordean a scris și el câteva cuvinte pline de tristețe. 

"Piesa asta îi placea lui Leo foarte mult și mă întreba tot timpul de ce nu o cântam în concerte... N-am stiut să-i raspund...Oricum: "Viața e o poveste muzicală care începe cu cantecul de leagăn al mamei si se termină în sunet de fanfară", este mesajul scris de Adrian Ordean în dreptul aceluiași filmuleț cu Leo Iorga. 

Leo Iorga a murit pe data de 2 noiembrie, la vârsta de 54 de ani, după ce s-a luptat aproximativ opt ani cu cancerul. Trăia cu un singur plămân, iar de-a lungul anilor boala a reapărut în diferite locuri ale corpului. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro