Soția lui Ștefan Bănică Jr. a recunoscut câte operații estetice are! Lavinia Pîrva: "Sunt femeie, imi iubesc corpul"

+3 click pentru
galerie

Soția lui Ștefan Bănică Jr. a recunoscut câte operații estetice are! Lavinia Pîrva: "Sunt femeie, imi iubesc corpul" © Instagram

Lavinia Pîrva a trecut printr-o transformare uriașă atunci când a rămas însărcinată și s-a îngrășat foarte multe kilograme de la începutul sarcinii. În imaginile surprinse cu artista pe ultima sută de metri înainte de naște se putea observa că vedeta era schimbată enorm de mult.

A reușit să slăbească într-un timp record și să revină rapid la silueta de dinainte de sarcină, însă mulți au acuzat-o de faptul că a exagerat cu intevențiile estetice. Bruneta s-a schimbat mult pe parcursul anilor de când a debutat în showbiz, însă soția lui Ștefan Bănică Jr. a declarat că și-a dorit mereu să devină cea mai bună versiune a sa. Acum Lavinia Pîrva a vrut cu tot dinadinsul să spună lucrurilor pe nume și a vorbit deschis despre invențiile estetice, dar și despre ce tratamente mai are în plan să-și facă.

Extrem de acidă, Lavinia Pîrva a ținut să puncteze că nu are nici o intervenție chirurgicală la nivelul feței, ci mai degrabă este adepta procedurilor minim invazive, pe care le realizează la saloanele de specialitate. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a fost extrem de sinceră, în fața admiratorilor.

"În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac ,deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea.Insă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată fată de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine, să explic această schimbare de imagine! În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică !!!! Când va fi nevoie și medicul specialist va consideră că trebuie, poate o voi face!Insă,pentru moment sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală,minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că tot la indicațiile specialistului ,am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită!🥰 Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!
Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că, a avea grijă de ține este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl detină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place că lumea să vadă acealasi lucru!"
, a scris Lavinia Pîrva, pe Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro