Acum s-a aflat! Ce note a luat fiul lui Ștefan Bănică, la Evaluarea Națională. Fanii vor rămâne fără cuvinte!

+3 click pentru
galerie

Acum s-a aflat! Ce note a luat fiul lui Ștefan Bănică, la Evaluarea Națională. Fanii vor rămâne fără cuvinte! © Instagram.com

Ștefan Bănică are toate motivele să fie mândru! Are o carieră de succes, o familie frumoasă, o soție care îl iubește enorm și copii care îi aduc numai bucurii. 

În urmă cu 2 ani, Ștefan Bănică a primit o bucurie imensă din partea fiului său, care a trecut prin examenul de Evaluare Națională.

Ei bine, și dacă toată lumea s-a întrebat ce note a obținut fiul lui Ștefan Bănică, la Evaluarea Națională, vă spunem noi! Și vă mai zicem doar atât, artistul are toate motivele să fie foarte mândru de performanța lui. 

Deci, haideți să le luăm pe rând. În anul 2016, fiul lui Ștefan Bănică a trecut prin Evaluarea Națională și și-a făcut tată mândru. Acesta a obținut următoarele note: 7,65 la matematică, iar la Limba și Literatura Română a obținut nota 8,65. Media a fost de 8,15.

Ștefan Bănică, întâlnire cu „năbădăi”, în liceu

Toată lumea știe despre Ștefan Bănică faptul că este un adevărat cuceritor, iar în liceu, avea domnișoarele la picioare. Cu toate acestea, artistul a fost protagonistul unui moment mai puțin plăcut, dar totuși amuzant, în cadrul unei întâlniri. 

În timp ce se afla în compania unei domnișoare, Ștefan Bănică a constatat că avea...semințe în buzunar, iar acest lucru nu l-a făcut să se simtă prea bine. 

„M-am dus cu o fată pe care o plăceam foarte mult, la film, o ţineam de mână, şi deoadată am băgat mâna în buzunar şi s-a auzit aşa...crâs crâşc. Aveam seminţe. Îţi dai seama ce a crezut biata fată. (...) Când nu aveam ce să vorbesc, mă plictiseam. De calităţile lor din dotare mă plictiseam repede. Ziceam apoi că sunt obosit sau dacă părinţii lor ştiu că au ieşit la plimbare cu un băiat." a spus Ştefan Bănică pentru un post radio, acum ceva timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro