Întâmplarea pe care o vrea uitată! Cum a reușit Ștefan Bănică să „o pună pe fugă” pe una dintre iubitele sale: „Îți dai seama ce a crezut biata fată”

+3 click pentru
galerie

Întâmplarea pe care o vrea uitată! Cum a reușit Ștefan Bănică să „o pună pe fugă” pe una dintre iubitele sale: „Îți dai seama ce a crezut biata fată” © Instagram.com

Ștefan Bănică a fost întotdeauna unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbizul românesc! A trecut prin 2 mariaje nereușite, iar acum trăiește povestea vieții sale, alături de Lavinia Pârva, cea care l-a făcut tată pentru a 3-a oară. 

Ștefan Bănică a fost toată viața un cuceritor și este, la vârsta lui, un bărbat frumos, cochet și manierat. În trecut, Ștefan Bănică a avut parte de o întâmplare tare neplăcută, pe vremea când era doar un adolescent. 

Cum și-a impresionat negativ Ștefan Bănică, una dintre iubite

Deși acum are fanele la picioare și este dorit de foarte multe femei, în copilărie, Ștefan Bănică a reușit chiar să o pună pe fugă pe una dintre iubitele sale, cu care forma un cuplu, la vremea respectivă. În timpul unei întâlniri, Ștefan Bănică și-a dat seama că are în buzunarele pantalonilor câteva obiecte mai...rușinoase și că în acest fel nu își va impresiona deloc iubita. 

Deschis tot timpul și cu zâmbetul pe buze, Ștefan Bănică a povestit totul despre acest episod, la un post de radio. 

„M-am dus cu o fată pe care o plăceam foarte mult, la film, o ţineam de mână, şi deoadată am băgat mâna în buzunar şi s-a auzit aşa...crâs crâşc. Aveam seminţe. Îţi dai seama ce a crezut biata fată. (...) Când nu aveam ce să vorbesc, mă plictiseam. De calităţile lor din dotare mă plictiseam repede. Ziceam apoi că sunt obosit sau dacă părinţii lor ştiu că au ieşit la plimbare cu un băiat." a spus Ştefan Bănică pentru un post radio, acum ceva timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro