Ștefan Bănică, totul despre drama pe care nu o va uita niciodată. A avut destinul tras la indigo cu cel al tatălui său

+3 click pentru
galerie

Ștefan Bănică, totul despre drama pe care nu o va uita niciodată. A avut destinul tras la indigo cu cel al tatălui său © arhivă

Este unul dintre artiștii momentului, îl văd mereu fanii cu zâmbetul pe buze, dar nimeni nu a știut ce suferință se ascunde în sufletul său. Ștefan Bănică a trecut prin momente cumplite și se pare că a avut destinul tras la indigo cu cel al tatălui său. 

În urmă cu ceva timp, Ștefan Bănică a trecut printr-unul dintre cele mai grele momente din viața sa. Artistul a fost nevoit să joace într-un spectacol, în timp ce tatăl său era mort. Se pare că destinul i-a fost tras la indigo, căci și tatăl său a trecut prin același lucru atunci când i-a murit tatăl și a trebuit să facă sacrificii pentru meseria de artist, indiferent că în sufletul său era o foarte mare durere. 

Viața de artist nu este deloc una ușoară, iar cine nu este în aceatsă postură, nu are de unde să știe. Ștefan Bănică a trecut prin momente grele atunci când a trebuit să urce pe scenă și să-și bucure fanii cu actele sale artistice, în timp ce tatăl său era mort. 

Într-o emisiune de televiziune, acum ceva timp, artistul a povestit totul despre drama pe care a trăit-o și nu a știut-o nimeni, dar și cum și-a găsit puterea să meargă mai departe, în cele mai tragice momente din viața sa. 

„Eu am jucat "Desculţ în parc" cu tata mort în biserică", a mărturisit Ştean Bănică, într-o emisiune de televiziune, în urmă cu câțiva ani.

Se pare că această drama i-a marcat pe bărbaţii familiei Bănică întrucât şi tatăl său a trecut exact prin aceeaşi situaţie: "Bunicul meu era mort pe masă, iar tata a trebuit să vină la spectacol", a adăugat artistul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro