Cele mai recente imagini cu Viorel Lis. Cum a ajuns să arate soţul Oanei, după ce s-a retras din viaţa publică

+3 click pentru
galerie

Cele mai recente imagini cu Viorel Lis. Cum a ajuns să arate soţul Oanei, după ce s-a retras din viaţa publică © Facebook

În ultimul timp, Viorel Lis a refuzat să mai apară atât de des în spaţiul public, precum o făcea înainte. Oana Lis era tot timpul prezentă, însă fără soţul ei, ceea ce i-a făcut pe fani şi pe oamenii care îl apreciază să se îngrijoreze.

Ei bine, noi venim astăzi ce veşti bune pentru voi în ceea ce priveşte starea de sănătate a lui Viorel Lis. Chiar dacă în ultimul timp acesta a trecut prin mai multe greutăţi şi probleme chiar serioase, grija pe care Oana Lis o are faţă de el se vede, iar Viorel arată chiar bine. Deşi slăbise, acum ceva timp, se pare că fostul edil şi-a revenit şi chiar dă de înţeles că se simte bine, iar Oana şi-a scos soţul în oraş, la o peterecere tematică de Halloween.

Blondina a ales să făcă şi o glumă în stilul ei faţă de Viorel Lis. Cunoscută pentru felul său amuzant de a fi, Oana nu s-a sfiit să se amuze pe seama soţului ei. Fireşete, aceste glume sunt făcute din dragoste, tocmai pentru a-l face pe Viorel să râdă, să se simtă bine şi să uite de probleme. "Viorel Lis vă urează un Halloween fericit!!!Aşa ca el!!!😉😂🤪😝🙄😁😉☺️🤪🤗🤗🤗🤗😉😉😉🤗❤️🔞☺️🤣😅🆘❤️🤣😂😅😍😍", a scris Oana Lis pe Facebook, alături de câteva fotografii în care se află în compania soţului ei. Putem observa că Viorel Lis pare că se simte mai bine, este vesel şi zâmbitor. Ne bucurăm să constatăm aceste lucruri, mai ales că ultima dată când Oana Lis a mers într-o emisiune tv nu a avut veşti deloc bune despre Viorel Lis, după ce acesta leşinase pe stadă.

„A ajuns cascnic și am ajuns eu să am grijă de el și financiar. Primii 10-15 ani din relație el a avut grijă de mine, iar acum s-a întors roata și trebuie să mă întăresc eu și să rezolv eu toate problemele. Până la urma așa ne-am căsatorit, la bine și la greu. Îi este greu. El vrea să iasă și fară mine, dar nu prea îl las eu pentru că prefer să gestionez eu situaţia pentru că știu ce probleme de sănatate are”, a spus Oana Lis.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro