Statul român lovește din nou! Ce pensie primește Florin Piersic, după o viață pe scenă

Statul român lovește din nou! Ce pensie primește Florin Piersic, după o viață pe scenă © Arhivă

Florin Piersic este fără dar și poate unul dintre cei mai mari actori ai României. Însă, ar spune unii, acest lucru nu se reflectă deloc în „fluturașul de pensie”, celebrul Mărgelatu fiind în aceeași situație neplăcută ca alți colegi de breaslă.

Sunt multe nume mari în cultura românească, care nu prea beneficiază de tratamentul pe care l-ar merita, de fapt, din partea statului român. Printre ele se numără și Florin Piersic, o adevărată legendă a filmului și teatrului.

Potrivit informațiilor Click!, Florin Piersic primește o pensie lunară de numai 2.000 de lei. Desigur, este peste media la nivel național și mult mai bine decât banii pe care îi primesc mulți români. Dar având în vedere că este vorba despre Florin Piersic, am putea spune că este de-a dreptul revoltător.

Din fericire, însă, avem dovezi clare că actorul nu este muritor de foame. Florin Piersic mai deține alte trei locuințe, printre care o casă de vacanță în județul Cluj.

S-a spus că are probleme de sănătate

În urma ultimelor apariții, Florin Piersic a fost „acuzat” că ar avea niște serioase probleme de sănătate. În vârstă de 84 de ani, actorul a fost tranșant față de cei care răspândesc astfel de zvonuri.

În urmă cu ceva vreme, Florin Piersic declara pentru Antena Stars: „Inventează, nu am avut probleme de sănătate. S-a spus că sunt desfigurat, că arăt rău. Dacă eu sunt apariție horror, vă arăt eu un coleg de-al meu. Eu mă țin de femei să nu cad.”

Revoltat, actorul a adăugat: „Sunt bine, sunt atât de sănătos. Ce mai inventați, măi, oameni buni? Vă doresc ca la 84 de ani, cât am eu, să ajungeți și să arătați ca mine. Mă duc la înot, mă plimb, fac multe. Nu joc fotbal, din cauză că nu mai am aceeași condiție fizică, dar îmi place să asist la meciuri.”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro