Florin Piersic a recunoscut totul despre relaţia pe care a avut-o Angela Similea. Amândoi erau căsătoriţi. ''Am fost într-un amor nebun''

+3 click pentru
galerie

Florin Piersic a recunoscut totul despre relaţia pe care a avut-o Angela Similea. Amândoi erau căsătoriţi. ''Am fost într-un amor nebun'' © Facebook

Florin Piersic a dat cărţile pe faţă şi a decis să spună lucrurilor pe nume despre una dintre poveştile de dragoste trăită în urmă cu muuuuulţi ani. Puţină lume ştie, însă, în tinereţe, Florin Piersic şi Angela Similea au trăit o adevărărată poveste de dragoste.

Despre idila dintre Florin Piersic şi Angela Similea s-a tot scris de-a lungul anilor, însă niciunul dintre ei nu a vrut să ofere mai multe detalii. În urmă cu doar câţiva ani, însă, marele actor şi-a luat inima în dinţi şi a decis să detalieze despre povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de Angela Similea.

Chiar dacă amândoi erau căsătoriţi, fără să vrea, fiorii dragostei şi-au făcut imediat simţită prezenţa, iar Florin Piersic şi doamna muzicii româneşti au ajuns să fie protagoniştii unei adevărate poveşti de dragoste.

Cei doi erau colegi şi petreceau foarte mult timp împreună, odată cu turneele la care mergeau prin ţără. Chiar dacă amândoi erau căsătoriţi, au decis să-şi dea o şansă, astfel că între ei a fost un ''amor nebun'', aşa cum chiar Florin Piersic a povestit.

La vremea respectivă, Angela Similea era căsătorită cu olandrezul Jan Hilgen, în timp ce Florin Piersic o avea soţie pe Anna Szeleş. Ei bine, chiar dacă anii au trecut, Florin Piersic recunoaşte ca îşi aminteşte cu mare drag de vremea în care se iubea cu Angela Similea, care, de altfel, era una dintre cele mai frumoase femei ale vremii, dar şi una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi.

''Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toţi.
La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot. A fost o „lipitură” în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere'',
a spus Florin Piersic, în urmă cu mai mulţi ani, potrivit informaţiilor din presă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro