Florin Piersic, replici dure la adresa tinerilor! „Peste 20 de ani, nu îşi va mai aminti nimeni de mine"

+3 click pentru
galerie

Florin Piersic, replici dure la adresa tinerilor! „Peste 20 de ani, nu îşi va mai aminti nimeni de mine" © Instagram

Florin Piersic a aniversat de curând 84 de ani, fiind într-o formă de zile! Cu toate acestea, artistul este de părere că o dată cu trecerea timpului, nimeni nu-şi va aminti de el, vorbind deschis despre acest subiect.

Florin Piersic este unul dintre cei mai mari actori din România, având o carieră impresionantă. Artistul a dat viaţă mai mult personaje de-a lungul timpului, care au rămas întipărite în sufletele tuturor. Recent, a împlinit vârsta de 84 de ani şi  potrivit realitatea.net, Florin Piersic a vorbit despre viaţa lui, dar şi despre ceea ce se va întâmpla în anii ce vor veni.

Cu toate că este un nume consacrat în industria teatrului, actorul nu consideră că lumea ar trebui să-l privilegieze în vreun fel anume, recunoscând că singurul lucru important pentru el este să fie sănătos.

„Nu este niciun privilegiu. Recunosc că mă încânta faptul că îmi vorbești atât de frumos și că tu ai hotărât că eu să am o întâlnire, așa cum o am acum, prin telefon, cu cei care ne ascultă. Poate cei care ne ascultă vor fi spectatorii mei. Asta vreau. Să fiu sănătos... Pentru mine, întâlnirea cu publicul este cel mai frumos lucru pe care îl trăiesc acum și pe care l-am trăit toată viață.", a declarat actorul pentru sursa citată.

Florin Piersic este de părere că tinerii din ziua de azi şi în general, oamenii, nu mai ştiu să aprecieze adevăratele valori. „Ce să își amintească? Peste 20 de ani, nici nu vor ști, probabil, că a existat un actor și un om pe care îl chema... Soția mea, care este lângă mine, spune că nu este adevărat. Eu spun că peste 20 de ani nu o să își mai amintească nimeni. Îmi pare rău că trebuie să îți spun asta.”, susţine el.

De-a lungul anilor, marele actor a observat cum numele colegilor de breaslă care nu mai sunt printre noi au fost uitate, fiind profund îndurerat de această situaţie.

„Am colegi, prieteni, parteneri de toate vârstele și constat că din ce în ce mai puțîn sunt pomeniți. Poate ai observat și cei care ascultă această convorbire dintre noi doi realizeză că eu, tot timpul, încerc să îi pomenesc pe cei care mi-au făcut bucurii, care mi-au fost aproape sau parteneri, oameni care au fost alături de mine și s-au dus. Mă doare foarte tare. Mă doare sufletul când mă gândesc că au rămas atât de puțini... Eu nu i-am uitat și ei există în sufletul și in mintea mea.”, a declarat Florin Piersic.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro