Gestul emoționant făcut de Ștefan Bănică, după ce Lavinia Pîrva a născut. Cum i-a arătat vedetei că o iubește

+3 click pentru
galerie

Gestul emoționant făcut de Ștefan Bănică, după ce Lavinia Pîrva a născut. Cum i-a arătat vedetei că o iubește © arhivă

De curând, Lavinia Pîrva a adus pe lume un băiețel, iar Ștefan Bănică a devenit, astfel, tată pentru a 3-a oară. Cei doi sunt extrem de fericiți, iar artistul a făcut un gest emoționant pentru frumoasa brunetă din viața lui, care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. 

Ștefan Bănică este în culmea fericirii! De când a devenit tată pentru a 3-a oară, artistul se simte cum nu se poate mai împlinit și, pesemne că este tare, tare îndrăgostit de Lavinia Pîrva, a făcut un gest frumos și emoționant! La numai câteva zile de la nașterea celui de-al 3-alea copil al său,. Ștefan Bănică a distribuit pe Facebook-ul său melodia „Ce e dragostea” pe care o cântă alături de Marius Moga și în care vorbește despre sentimente intense. 

Mai mult, artistul le-a urat o săptămână ușoară tuturor fanilor lui, iar aceștia au fost foarte bucuroși să-l vadă mândru, liniștit și fericit cu tot ceea ce i se întâmplă în viață. unii internauți și-au dat seama cât de mult o iubește pe Lavinia Pîrva, căci melodia cu siguranță face trimitere către aceasta!

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro