Gestul emoționant făcut de Ștefan Bănică, după ce Lavinia Pîrva a născut. Cum i-a arătat vedetei că o iubește

+3 click pentru
galerie

Gestul emoționant făcut de Ștefan Bănică, după ce Lavinia Pîrva a născut. Cum i-a arătat vedetei că o iubește © arhivă

De curând, Lavinia Pîrva a adus pe lume un băiețel, iar Ștefan Bănică a devenit, astfel, tată pentru a 3-a oară. Cei doi sunt extrem de fericiți, iar artistul a făcut un gest emoționant pentru frumoasa brunetă din viața lui, care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. 

Ștefan Bănică este în culmea fericirii! De când a devenit tată pentru a 3-a oară, artistul se simte cum nu se poate mai împlinit și, pesemne că este tare, tare îndrăgostit de Lavinia Pîrva, a făcut un gest frumos și emoționant! La numai câteva zile de la nașterea celui de-al 3-alea copil al său,. Ștefan Bănică a distribuit pe Facebook-ul său melodia „Ce e dragostea” pe care o cântă alături de Marius Moga și în care vorbește despre sentimente intense. 

Mai mult, artistul le-a urat o săptămână ușoară tuturor fanilor lui, iar aceștia au fost foarte bucuroși să-l vadă mândru, liniștit și fericit cu tot ceea ce i se întâmplă în viață. unii internauți și-au dat seama cât de mult o iubește pe Lavinia Pîrva, căci melodia cu siguranță face trimitere către aceasta!

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro