Ștefan Bănică Jr., dezvăluiri despre întâmplare care l-a marcat pentru totdeauna. A avut același destin ca al tatălui său

Ștefan Bănică Jr., dezvăluiri despre întâmplare care l-a marcat pentru totdeauna. A avut același destin ca al tatălui său © Arhiva

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, iar fanii îl vad mereu cu zâmbetul pe buze, pregătit oricând să ia cu asalt scena. Însă actorul a trecut și prin momente mai plăcute și pare că a avut un destin identic cu cel al tatălui său.

Ștefan Bănică Jr. a trecut printr-unul dintre cele mai dificile din viața sa. În urmă cu mulți ani, artistul a fost nevoit să joace într-un spectacol, în timp ce rudele și apropiații săi se aflau la priveghiul lui Ștefan Bănică. Se pare că destinul celor doi a fost asemănător, căci și tatăl său a trecut prin același lucru atunci când i-a murit tatăl și a trebuit să facă sacrificii pentru meseria de artist, indiferent de faptul că sufletul său era "rupt" în bucăți. 

Cine a zis că viața de artist este una ușoară? Este nevoie de sacrificii, iar cine nu este în această postură, nu are de unde să știe. Ștefan Bănică Jr. a trecut prin momente foarte grele atunci când a trebut să joace într-un spectacol de teatru și să-și bucure fanii cu actele sale artistice, în timp ce tatăl său era mort. 

Artistul a povestit, într-o emisiune tv, în urmă cu ceva timp totul despre drama pe care a trăit-o și nu a știut-o nimeni, dar și cum și-a găsit puterea să meargă mai departe, în unul dintre cele mai cumplite momente din viața sa.

"Eu am jucat <<Desculţ în parc>> cu tata mort în biserică", a mărturisit Ştefan Bănică Jr., într-o emisiune de televiziune, în urmă cu câțiva ani.

Această dramă i-a marcat pe bărbaţii familiei Bănică, pentru că şi tatăl său a trecut exact prin aceeaşi situaţie. "Bunicul meu era mort pe masă, iar tata a trebuit să vină la spectacol", a adăugat artistul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro