Ștefan Bănică, despre emoția de a deveni tată pentru a treia oară: „E un alt individ care intră în viața mea”

+3 click pentru
galerie

Ștefan Bănică, despre emoția de a deveni tată pentru a treia oară: „E un alt individ care intră în viața mea” © Instagram

Ștefan Bănică este cum nu se poate mai fericit, pentru că urmează să devină tată pentru a treia oară. Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, artistul a povesti totul despre ceea ce trăiește în această frumoasă perioadă din viața lui, dar și cum se pregătește pentru marele eveniment: nașterea copilului său și al Laviniei Pârva. 

Ștefan Bănică urmează să devină tată pentru a treia oară. Artistul a povestit că este emoționat, copleșit și nerăbdător să-și strângă în brațe cel de-al treilea copil. A mai spus că Dumnezeu i-a oferit mai mult decât și-ar fi putut dori și singurul om care lipsește din acest peisaj este tatăl său, regretatul Ștefan Bănică. 

„Trec din nou prin emoțiile de a deveni din nou tată. AM avut emoții, dar e firesc, e un alt individ care intră în viața mea, un alt omuleț. Experiența îmi dă o anumită liniște, o să văd la momentul potrivit. Mai avem puțin. 
Am schimbat scutece, ce, este o problemă asta? prin prisma meseriei mele, e greu...când e nevoie de mine, sunt acolo”
a povestit Ștefan Bănică, pentru Antena Stars. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro