O artistă celebră de la noi este însărcinată. Naşii bebeluşului vor fi Maria Ciobanu şi Ionuţ Dolănescu

+6 click pentru
galerie

O artistă celebră de la noi este însărcinată. Naşii bebeluşului vor fi Maria Ciobanu şi Ionuţ Dolănescu © Facebook

Bucurie mare pentru o artistă de muzică populară de la noi. Cântăreaţa este însărcinată şi urmează să devină mamă pentru prima dată. În plus, micuţul va avea şi doi naşi celebri.

Ştefania Narenji este însărcinată în opt luni

Ştefania Narenji, pentru că despre ea este vorba, îndrăgita artistă de muzică populară, va deveni mamă pentru prima dată, iar emoţiile sunt colosale. Dar pentru a trece mai uşor prin această perioadă, Ştefania Narenji îi are aproape pe toţi cei dragi, dintre aceştia făcând parte şi naşii, care nu sunt deloc unii aleşi la întâmplare. Ştefania Narenji şi-a dorit enorm ca Maria Ciobanu şi Ionuţ Dolănescu să-i boteze copilul, iar cei doi mari artişti nici nu au stat pe gânduri.

Botezul reprezintă cel mai important pas pentru un om în viaţa de creştin, iar Maria Ciobanu şi Ionuţ Dolănescu au fost extrem de deschişi cu privire la propunerea venită din partea artistei.

Ştefania Narenji, şedinţă foto de senzaţie înainte de a naşte

Ştefania Narenji şi-a dorit foarte mult să devină mămică, astfel că a primit sarcina ca pe cea mai mare binecuvântare din viaţa sa. Şi pentru că doar o lună o mai desparte de marea întâlnire cu copilul său. Ştefania Narenji a decis să păstreze într-o amintire de colecţie aceste momente, astfel că a făcut o şedinţă foto de senzaţie. De altfel, trebuie să recunoaştem că deşi este însărcinată, Ştefania Narenji arată foarte bine şi nu s-a îngrăşat mult în timpul sarcinii.

Naşa Maria Ciobanu a împlinit 82 de ani

Maria Ciobanu a împlinit 82 de ani la începutul lunii septembrie, iar fiul său, Ionuţ Dolănescu, a ţinut să-i transmită un mesaj emoţionant, pe reţelele sociale.

“Azi, „Ciocârlia”, măicuța noastra dragă mai adaugă o crizantemă în buchetul vieții. Îi urăm multă sănătate și să mai adauge cât mai multe flori, până ajunge la cifra rotunda de… 100! „LA MULȚI ANI!”, Mama Maria!“, a scris Ionuţ Dolănescu pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro