Steliana Sima, detalii de la nunta băiatului: "Nimeni nu a stat jos". Petrecerea a durat 11 ore

+3 click pentru
galerie

Steliana Sima, detalii de la nunta băiatului: "Nimeni nu a stat jos". Petrecerea a durat 11 ore © Facebook

Bucurie mare în familia Stelianei Sima! De curând, cântăreaţa de muzică populară a devenit soacră mare, după ce fiul ei s-a căsătorit cu aleasa inimii. Petrecerea a fost una ca în poveşti, atât pe măsura invitaţilor, cât şi pe cea a mirilor. Extrem de mulţumită de fericitul eveniment, vedeta a dezvăluit câteva amănunte din interiorul nunţii.

Cătălin, fiul Stelianei Sima, a hotărât să îşi unească destinele cu cea mai dragă persoană, iubita lui Laura. Cei doi au aceeaşi vârstă (30 de ani) şi au decis să facă acest pas important după o frumoasă relaţie de zece ani. Dragostea a plutit în aer pe tot parcursul petrecerii, cei doi îndrăgostiţi captând atenţia tuturor.

Dacă nunta a fost nunta ca în poveşti, nici ceremonia religioasă nu a fost mai prejos. La cununie a participat un sobor de 11 preoţi, meniţi să o oficieze aşa cum se cuvine.

Steliana Sima a mărturisit că toată lumea s-a simţit bine, petrecând alături de proaspeţii însurăţei timp de 11 ore. Vedeta le-a făcut un cadou de suflet atât mirilor, cât şi cuscrilor, dedicându-le două melodii superbe. 

„Petrecerea a început la ora 18.00 și s-a terminat la 5.00, iar totul a fost intens, nimeni nu a stat jos. Am deschis seara cu două melodii pe care i le-am dedicat fiului și una pe care am dedicat-o cuscrilor. A cântat maestrul Nicolae Botgras, Petrică Mâțu Stoian, Constantin Enceanu, Maria Ionescu Căpitănescu, Diana Matei cu Taraful Cleante, iar amfitrioana serii a fost Mirela Vaida”, a povestit Steliana Sima pentru click.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro