Steliana Sima şi-a însurat băiatul! Ce surpriză le-a făcut soacra mare mirilor / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Steliana Sima şi-a însurat băiatul! Ce surpriză le-a făcut soacra mare mirilor / VIDEO © arhivă

A fost nuntă mare aseară în capitală! Steliana Sima şi-a însurat băiatul şi a dat o petrecere cum nu s-a mai văzut! Sute de invitaţi, printre care şi nume grele din muzica românească i-au fost alături îndrăgitei artiste. Vedem s-au distrat până dimineaţă!

Nuntă de poveste la cel mai extravagant restaurant din Capitală. Steliana Sima şi-a însurat băiatul! Seara a fost deschisă, bineînţeles, de către tinerii îndrăgostiţi cu valsul care a fost un adevărat spectacol. Cei doi porumbei parcă pluteau pe ringul de dans sub privirile atente ale părinţilor, dar şi a tuturor invitaţilor. Imediat după ce s-a terminat momentul lor, soacra mare a avut şi ea o surpriză şi le-a cântat o melodie special creată pentru fericitul eveniment.   

Şi astfel, ea a fost cea care a dat startul petrecerii. După ce şi-a terminat momentul emoţionant, Steliana Sima le-a oferit colegilor săi scena pentru a încălzi puţin atmosfera. Primul care a preluat ştafeta a fost nimeni altul decât maestrul Bot Gros.

Constantin Enceanu, Petrică Mâţu Stoian, Cornelia şi Lupu Rednic, Elena Merişoreanu, Marcela Fota, Mariana Ionescu Căpitănescu, dar şi mulţi mulţi alţi artişti mari au luat parte la marele eveniment, potrivit Antena Stars.

Steliana Sima a fost în culmea fericirii şi s-a distrat de minune. Şi .. cum a fost de aşteptat, soacra mare a schimbat două ţinute. Prima dată şi-a făcut apariţia cu o rochie roşie, lungă, din paiete, accesorizată cu o floare din dantelă, iar mai apoi a îmbrăcat o rochie lungă, de culoarea smaraldului, demnă de o mare artistă.  

Invitaţi de seamă au fost şi Diana Matei şi Taraful Cleante, dar şi Ionuţ Galani care nu s-au putut abţine şi au urcat pe scenă pentru a încinge atmosfera. Cea care a dansat cel mai mult a fost, bineînţeles, soacra mare.

Noaptea s-a încheiat grandios cu momentul tortului care a fost unul cu totul şi cu totul special.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro