Stephan Pelger, lovitură grea de Revelion: "Nu există tratament"

+3 click pentru
galerie

Stephan Pelger © captura video

Stephan Pelger a avut un an plin și a trecut prin multe încercări. Designerul a trecut prin mai multe cumpene, inclusiv atacul petrecut la Nisa, care s-a lăsat cu traume peste care nu poate trece atât de ușor.

De sărbători, Stephan Pelger a mers la părinții lui, în Germania, dar a primit o veste neașteptată. Boala tatălui său s-a agravat și nu a reușit să își recunoască propriul copil. 

"Boala tatălui avansează din ce în ce mai mult. Pentru Alzheimer și pentru demență nu există nici un fel de tratament. Nu se poate face absolut nimic, decât tratament de citit, de văzut de memorat. De văzut albume noi, îți mai aduci aminte. A fost prima dată când am fost de Crăciun și nu m-a recunoscut. Boala evolează crunt într-un mod nemilos. Oamenii care suferă de această boală devin și agresivi și bolnavi în sine.", a povestit Stephan Pelger, la XNS. 

Nici Revelionul nu a fost mai strălucit, căci Stephan Pelger a făcut o viroză și a fost țintuit la pat.

"Revelionul l-am petrecut la pat, cu o viroză pulmonară. Trebuia să plec la Munchen cu niște prieteni, dar m-am simțit rău, am făcut febră. Am luat o sticlă de șampanie, m-am uitat la artificii și apoi m-am culcat. Pentru prima oară pe 1 ianuarie după 20 de ani nu m-am simțit mahmur.", a spus Stephan Pelger

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro