Suferință după suferință! Câti bani a pierdut Angela Similea în ultimii 10 ani / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Suferință după suferință! Câți bani a pierdut Angela Similea în ultimii 10 ani / VIDEO © arhivă

Angela Similea pare că nu reușește să treacă de perioada grea care o urmărește de mai bine de 10 ani. Interpreta de muzică ușoară a avut parte de o serie de evenimente triste, ce au marcat-o definitiv. 

Artista a pierdut în ultimii ani multe persoane dragi, dar și proprietăți valoroase. În urmă cu 13 ani, Angela Similea, împreună cu soțul ei, Victor Surdu, au făcut un credit la bancă în valoare de 700.000 de euro pentru a pune pe picioare o afacere pe care o credeau promițătoare. 

Doar că, cei doi nu au mai reușit să plătească ratele la bancă. În 2010, au fost executați silit! Din cauza problemelor pe care le aveau, în acel an, soțul Angelei Similea s-a îmbolnăvit. Și cum o problemă nu vine niciodată singură, la câteva luni distanță, Angela Similea a primit o nouă veste tristă: mama ei s-a stins din viață, răpusă de o boală cruntă. 

După ceva timp, Angela Similea l-a pierdut și pe soțul ei, doborât de boală. Pentru a achita o parte dintre datorii, interpretei i-au fost luate de bancă apartamentul din Drumul Taberei și două proprietăți pe care le deținea în Afumați. 

Nici anul 2013 nu a fost lipsit de evenimente nefericite. Nașul de botez al copiilor artistei și cel despre care se spunea că-i datorează succesul s-a stins din viață, lăsând un gol în sufletul Angelei Similea. 

„S-a creat un gol imens. Au fost mai mult de două luni în care nu știam eu, cu mine, ce am de făcut. E cam devreme să declar că am trecut peste”, spunea Angela Similea, potrivit Antena Stars. 

Angela Similea a scos la vânzare, în 2014, conacul cu două etaje și 16 camere din Belciugatele, în care interpreta și soțul ei au trăit împreună. În anul 2016, cântăreața a ajuns să se lupte cu fratele soțului pentru un teren din Vișani. Cumnatul artistei, Gabriel Surdu, a câștigat procesul. 

În acest moment, Angela Similea nu mai are nicio proprietate în Capitală, iar când vine aici, stă la o prietenă, conform aceleași surse. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro