Suferința neștiută a lui Feli. Fratele artistei a murit la numai câteva luni de la naștere: „Mă apucă plânsul”

+3 click pentru
galerie

Suferința neștiută a lui Feli. Fratele artistei a murit la numai câteva luni de la naștere: „Mă apucă plânsul” © Instagram.com

Feli duce o viață la care alții doar visează. Are o familie frumoasă, pe care o iubește enorm, o fetiță care i-a schimbat complet viața de când a adus-o pe lume și o carieră pe care a construit-o prin propria sa muncă. 

Cu toate că acum este extrem de fericită și împlinită, viața lui Feli nu a fost tot timpul una roz. Din contră, copilăria vedetei a fost umbrită de o dramă pe care o va purta toată viața în suflet. Ceea ce nu multă lume știa despre Feli este faptul că artista a avut un frate pe nume Andrei, care din păcate s-a stins din viață la numai câteva luni. 

Acum ceva timp, Feli a povestit totul despre drama ei. Cu ochii în lacrimi, artista s-a arătat a fi foarte îndurerată de pierderea suferită, căci cu toții știm că un frate, e ca un înger pe pământ. Din păcate, fratele lui Feli este tot un înger, însă în ceruri. 

„Nu multă lume ştie că eu am avut un frăţior mic pe care Dumnezeu a ales să mi-l facă îngeraş la câteva luni. Nici nu ştiu unde e şi foarte bine că nu ştiu că mă apucă plânsul, că e întuneric, deci e bine că nu te văd...” a spus Feli, despre pierderea ei. 

Mai mult, artista a ținut să menționeze faptul că uneori așa este în viață și prin oricâte încercări am trece, trebuie să mergem mai departe. 

Feli este extrem de mândră de familia ei, iar de curând, atunci când micuța Nora Luna a împlinit un an de viață, le-a făcut fanilor cea mai mare surpriză. Cântăreața a postat primele ofotografii cu fiica ei, în care acesteia i se vede fața.

Fanii ei s-au bucurat extrem de tare să o cunoască pe Nora Luna și cei mai mulți dintre internauți i-au spus lui Feli că micuța îi seamănă leit. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro