SUPEREXCLUSIVITATE / Alex Bodi îi cere Biancăi Drăgușanu să se împace, dar el e în vacanță cu rusoaica! Avem dovada!

+3 click pentru
galerie

SUPEREXCLUSIVITATE / Alex Bodi îi cere Biancăi Drăgușanu să se împace, dar el e în vacanță cu rusoaica! Avem dovada! © spynews

Dragostea-i complicată, mai ales atunci când vorbim de Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. După ce omul de afaceri i-a cerut blondinei să se împace, acesta a fugit ”în lume” cu rusoaica Daria Radinova. Noi avem și dovada. 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat în urmă cu doar câteva săptămâni, însă lucrurile nu par s-au terminat doar cu semnarea actelor. După ce și-au aruncat vorbe grele, Alex Bodi a sunat-o pe Bianca de zeci de ori pentru a-i cere să se împace, dar brusc totul s-a schimbat la 360 de grade. 

Omul de afaceri este plecat în Londra, dar nu este singur. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu are în compania sa o rusoaică focoasa, Daria Radinova, presupusa amantă a acestuia.

Bruneta a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie care la prima vedere nu prea spune foarte multe lucruri, însă ulterior și Alex Bodi a publicat pe contul său de socializare o imagine din aceeași locație.

Rusoaica a șters fotografia după doar câteva momente, iar același lucru l-a făcut și fostul soț al Biancăi Drăgușanu, semn că au vrut să ascundă escapada, dar nu le-a reușit!

Daria Radinova, mesaj tranșant pentru Bianca Drăgușanu 

Presupusa amantă a lui Alex Bodi, cea cu care acum acesta petrece momente în doi, în Londra, a avut un mesaj acid la adresa Biancăi Drăgușanu în urmă cu mai multe zile. 

”Aș vrea să clarific un singur lucru: părerea acestei femei jalnice e la fel de stupidă și mizerabilă ca și ea însăși. Îmi pare rău de ea și de gelozia ei. Nu are nici clasă, nici maniere. După atâtea operații plastice încă mai este nesigură de ea. Nu am ofensat-o prima și nu sunt motivul despărțirii lor, așa că nu înțeleg de unde apare toată răutatea asta. Jealous and pathetic clown”, a scris ea pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro