SUPEREXCLUSIVITATE! Bombă în showbiz! Pe cine a dus Gabi Bădălău la Paris! Indiciu: este o celebră fostă soţie de fotbalist

+7 click pentru
galerie

SUPEREXCLUSIVITATE! Bombă în showbiz! Pe cine a dus Gabi Bădălău la Paris! Indiciu: este o celebră fostă soţie de fotbalist © Spynews.ro

Bombă în showbiz. Am aflat pe cine a dus Gabi Bădălău la Paris şi Istanbul, în timp ce soţia îl aştepta acasă. Avem detalii, în exclusivitate.

Gabi Bădălău, apropiere misterioasă de o blondă celebră din showbiz

Vestea că Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu s-au despărţit i-a şocat pe toţi cei care îi cunoşteau, mai ales că nimeni nu credea că între ei sunt probleme. Sătulă să mai suporte ceea ce se întâmpla în mariajulul său, Claudia Pătrăşcanu a decis să fie ea cea care face primele dezvăluiri despre problemele din relaţie.

În cele din urmă cei doi au decis să se separe, însă Claudia Pătrăşcanu a început uşor-uşor să povestească toate problemele prin care trecuse, în ultimul timp, din cauza lipsei de atenţie pe care o simţea, spune ea, din partea soţului. Ba chiar, recent, artista a vorbit pentru prima dată despre o altă femeie care ar face parte din viaţa tatălui copiilor ei.

Astfel, noi am aflat, în exclusivitate, cine este femeia de care Gabi Bădălău se simte foarte apropiat şi pe care a dus-o chiar şi în vacanţă. Vă dăm un indiciu: este tunată şi s-a iubit cu un fotbalist celebru de la noi.

Ei bine, nu vă mai ţinem pe jar şi vă spunem doar atât: aceasta este nimeni alta decât fosta soţie a fotbalistului Gabi Enache. În ultimul timp, cei doi au devenit foarte apropiaţi şi chiar au fost împreună în vacanţă la Istanbul şi la Paris.

De asemenea, fosta nevastă a lui Gabi Enache şi Gabi Bădălău se au la prieteni pe reţelele sociale şi îşi dau şi like-uri la fotografii. În plus, se pare că aceasta se laudă prin oraş că este iubita lui Gabi Bădălău. Ce se va întâmpla în continuare între ei rămâne de văzut, iar Spynews, cel mai tare site de ştiri mondene din România, vă va ţine la curent, ca de fiecare dată.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro