SUPEREXCLUSIVITATE / Ce i-a transmis Marei Bănică bărbatul care o ameninţa, şantaja şi hărţuia / VIDEO

+4 click pentru
galerie

SUPEREXCLUSIVITATE / Ce i-a transmis Marei Bănică bărbatul care o ameninţa, şantaja şi hărţuia © Spynews.ro

După ce a ajuns pe mâinile poliţiştilor, bărbatul care a ameninţat-o, şantajat-o şi a hărţuit-o pe Mara Bănică a decis să-i transmită acesteia un mesaj în care îi explică motivele pentru care a avut un asemenea comportament.

Individul care a ameninţat-o pe Mara Bănică cere iertare

Mara Bănică a trecut prin clipe de coşmar timp de un an şi jumătate, atât cât au ţinut ameninţările la adresa sa şi a familiei sale. Jurnalista a fost ameninţată de bărbatul de 35 de ani şi şantajată, totul pentru ca jurnalista să cedeze şi să-i dea bani bărbatului. Bineînţeles că Mara Bănică nu s-a lăsat şi l-a dat pe individ pe mâna Poliţiei, iar miercuri dimineaţă a fost reţinut.

Mara Bănică a suferit enorm în toată această perioadă, mai ales că bărbatul i-a trimis nu mai puţin de 11.273 de mesaje de ameninţare într-un an. În plus, şi-a creat şi 5.230 de conturi false pe reţelele sociale. Mara Bănică a fost traumatizată, mai ales că în joc era şi viaţa familiei sale. Bărbatul i-a ameninţat copilul şi părinţii, iar tatăl său ajunsese chiar să se uite în toate părţile atunci când ieşea din casă pentru a-şi duce nepotul la şcoală.

După ce Spynews a prezentat miercuri, în exclusivitate, imagini cu agresorul, acum venim cu o nouă exclusivitate. Agresorul Marei Bănică a ţinut să-i ceară iertare jurnalistei şi i-a transmis acesteia un mesaj din spatele gratiilor. I-a promis că o va lăsa în pace şi că nu va mai face niciodată aşa ceva. Ba chiar spune că a vrut să o facă pe "deşteptul", dar că nu va mai repeta aşa ceva în viaţa lui.

"Bună, Mara, uite, eu sunt, amărât, netuns, fără dinţi, vai de capul meu. Am crezut că poate mă iei pe mine de bărbat. Am crezut că de la ameninţări nu se întâmplă nimic. Nu am mai făcut cu nimeni asta şi am zis că aşa îţi atrag atenţia. Am fost un prost, îţi dau cuvântul meu de onoare că nu-mi mai trebuie ce s-a întâmplat, nu mai fac niciodată aşa ceva. Am vrut să fac pe deşteptul din gură. Sunt amărât, nu-mi mai trebuie, sunt resemnat total", a spus bărbatul care a hărţuit-o pe Mara Bănică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro