Surpriză de proporţii pe micile ecrane! Irinel Columbeanu şi-a făcut apariţia la Asia Express / VIDEO

Surpriză de proporţii pe micile ecrane! Irinel Columbeanu şi-a făcut apariţia la Asia Express / VIDEO © captură video

În etapa precedentă, Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț au fost la un pas de eliminare, iar acum, în cea de-a patra etapă, cei doi au mic "handicap". Irinel Columbeanu călătoreşte alături de ei!

După ce au fost la un pas de eliminare, Alexandru Abagiu şi Radu Vlăduţ "s-au trezit" cu un invitat pe cap. Este vorba despre nimeni altul decât Irinel Columbeanu

Alexandru Abagiu şi Radu Vlăduţ au fost, în cea de-a treia etapă, la un pas de eliminare, după ce au pierdut cursa pentru ultima şansă în faţa lui Dan şi Florin Ristei şi a echipei Adda şi Ionuţ. Salvaţi de ancora verde, Alexandru Abagiu şi Radu Vlăduţ au plecat în noua cursă alături de un personaj controversat în spaţiul public. 

Irinel Columbeanu a fost ales să-i însoţească pe cei doi în următoarea bătălie! Va fi el "handicapul" băieţilor sau un plus? 

Ei bine, Irinel Columbeanu este hotărât să demonstreze că poate trece peste orice obstacol, indiferent de cât de greu ar fi. Cu toate acestea, a recunoscut că are un "handicap" din punct de vedere fizic în faţa altor concurenţi. 

Cu ce a plecat Irinel Columbeanu în aventura Asia Express? Milionarul a mărturisit că în geamantan are două perechi de pantofi şi două ţinute. 

„Experiența mea la Asia Express este o aventură, din punct de vedere fizic îmi dau seama că am un handicap. În bagaj am două perechi de pantofi și două ținute”, a declarat Irinel Columbeanu la Asia Express.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro