Irinel Columbeanu a învins. Omul de afaceri a câştigat procesul cu fosta soţie, Monica Gabor

+3 click pentru
galerie

Irinel Columbeanu a învins. Omul de afaceri a câştigat procesul cu fosta soţie, Monica Gabor © arhiva

Irinel Columbeanu a ieșit câștigător în precesul cu fosta sa soție, Monica Gabor. Omul de afaceri a câștigat, după ce anul trecut și-a chemat soția în instanță. 

Irinel Columbeanu a câștigat procesul cu Monica Gabor, după ce în urmă cu nouă ani au divorțat. Anul trecut omul de afaceri și-a chemat fosta soție în instanță deoarece mai avut multe socoteli de încheiat. Procesul a avut ca obiect numirea lichiditorului pentru firma Monicăi Gabor, unde aceasta deținea o mare majoritatea a acțiunilor.

Acum, Irinel Columbeanu se poate considera un bărbat fericit câștigând procesul. După despărțirea de Monica au mai apărut în viața omului de afaceri mai multe domnișoare însă cea mai specială este fiica lui Irina, pe care o are din relația cu Monica. 

Monica Gabor și Irinel Columbeanu s-au căsătorit în anul 2006, urmând ca în 2011 să divorțeze. Fiica celor doi a intrat în cuscodia tatălui, dar Monica a devenit și ea o femeie fericită. În urmă cu doar câteva săptămâni, fosta soția a lui Irinel Columbeanu s-a căsătorit cu omul de afaceri chinez, Mr.Pink cu care locuiește în America de mai mult timp. 

Monica și actualul soț trăiesc de mai mulți ani o poveste de iubire departe de România, iar dragostea dintre ei pare să fie foarte mare semn că au decis să-și unească și destinele. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro