Tatăl se luptă cu problemele de sănătate în ţară, Ramona Gabor trăieşte pe picior mare în Dubai. Sora Monicăi a petrecut cu fast de ziua ei

+3 click pentru
galerie

Tatăl se luptă cu problemele de sănătate în ţară, Ramona Gabor trăieşte pe picior mare în Dubai. Sora Monicăi a petrecut cu fast de ziua ei © Instagram

A împlinit 30 de ani şi a marcat momentul aşa cum se cuvine! Ramona Gabor a dovedit, încă o dată, că trăieşte pe picior mare. Sora Monicăi Gabor a petrecut până dimineaţă, în cele mai scumpe localuri din Dubai.

Ramona Gabor ştie să se distreze şi o face cu stil. De ziua ei a avut parte de o petrecere într-un local exclusivist din centrul Dubaiului, acolo unde a fost tratată ca o prinţesă. Fumoasa şatenă a sărbătorit alături de prietenele ei, care au răsfăţat-o cu flori, cadouri şi un tort fiţos.

Ramona a optat pentru o rochie alba, simplă, care îi punea în evidenţă corpul, iar apoi modelul s-a schimbat în ceva mai lejer, pentru ieşirea la club. Monica Gabor a dansat, s-a distrat şi a întâmpinat cum nu se poate mai bine schimbarea prefixului.

Tatăl surorilor Gabor, probleme de sănătate la început de an

Tatăl Monicăi şi al Ramonei Gabor a avut probleme grave de sănătate chiar în perioada Sărbătorilor. Bărbaul a petrecut două săptămâni în spital, din cauza unor probleme de sănătate mai vechi. Alături de el a fost fiica sa, Alina. Nici Monica Gabor nu l-a uitat, pentru că aceasta l-a sunat în noaptea de Revelion pentru a-i ura tot ce este mai bun în Noul An.

„Am fost internat la Boli Interne şi mi-au găsit mai multe… din cauza accidentului ăla, de acum 10 ani, când mi-a căzut un lemn mare pe spate. Până atunci eram bine şi de atunci am avut numai necazuri. Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine. Am splina scoasă, intestinal… mi-a tăiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel. Şi, normal, dacă am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme", a spus Emil Gabor, potrivit Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro