Surpriză la aproape un an de la divorț! Ramona Olaru, cerută în căsătorie de Cuza

+3 click pentru
galerie

Surpriză la aproape un an de la divorț! Ramona Olaru, cerută în căsătorie de Cuza © captura video

A trecut aproape un an de la divorțul de Bogdan, Ramona Olaru a fost luată prin surprindere de iubitul său, alături de care are o relație de câteva luni. Cuza și-a declarat dragostea pentru vedetă, în văzul tuturor.

Ramona Olaru și iubitul ei, Cuza, se iubesc la nebunie, iar asta l-a făcut pe celebrul vlogger să îi adreseze blondinei marea întrebare. Extrem de surprinsă de cele auzite, mai ales că totul s-a petrecut în timpul unui eveniment la care au participat amândoi, 217877 nu a știut cum să recționeze când și-a văzut iubitul în genunchi, în fața ei.

Bineînțeles, totul a fost o glumă, pusă la cale de Cuza cu ajutorul prietenilor lui, iar Ramona Olaru a intrat în joc, mai ales că iubitul ei i-a spus în discuțiile lor că o va cere de soție doar atunci când va considera că este pe deplin pregătit. 

"Vrei să fii soția mea? Mă abțin de la orice tip de comentariu, vreau să-ți văd reacția. Tu vrei să te măriți cu mine? Eu vreau, bineînțeles. A fost foarte greu să mă organizez. Eu vorbesc serios. Eu o iubesc, dar nu vreau să fim penibili, încerc să intru doar cu un sfert de picior să văd ce se întâmplă.", a spus Cuza.

Nici Ramona Olaru nu s-a lăsat mai prejos în privința declarațiilor de dragoste: "Da! Ai vrut să faci o glumă sau ceva? Eu am băut trei shot-uri de tequilla. Eu nu cred. Am ajuns aici în punctul acesta, mulțumesc tuturor fanilor mei și familiei și mulțumesc baby că te iubesc. Nu mai pot după dragostea ta. Vorbești serios? Eu mă așteptam la altceva cu cererea în căsătorie. El mi-a zis că o să se întâmple asta când o să fie foarte sigur că își dorește." 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro