Surpriză de proporții pentru Culiță Sterp, în trafic. Cu cine s-a întâlnit cântărețul

+3 click pentru
galerie

Surpriză de proporții pentru Culiță Sterp, în trafic. Cu cine s-a întâlnit cântărețul © instagram

Pentru că are foarte multe concerte, Culiță Sterp străbate mulți kilomnetri cu mașina pentru a onora fiecare eveniment. Bărbatul cutreieră țara în lung și-n lat, dar astăzi a avut de o surpriză uriașă pe autostradă. S-a întâlnit chiar cu fosta sa soție, Carmen de la Sălciua. 

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit în urmă cu luni bune, însă se pare că destinul îi vrea tot împreună. După ce artista s-a despărțit de iubitul ei, Cosmin în urmă cu puțin timp, focul iubirii cu Culiță Sterp ar putea să revină. Bărbatul a anunțat că va lansa o piesă cu fosta sa soție, iar mai nou se pare că cei doi se întâlnesc fără să vrea. În timp ce mergea pe autostradă, Culiță Sterp a postat pe contul său de socializare un filmulet în care se află în trafic alături de Carmen de la Sălciua. „Vai, dar pe cine am întâlnit în trafic [...] Las-o mai ușor fetițo”, a scris cântărețul în filmuleț. Carmen de la Sălciua se arată foarte fericită, semn că întâlnirea cu fostul soț nu i-a picat deloc rău.

Au apărut informații recent, cum că Culiță se va muta împreună cu fosta sa soție. Artistul a fost contactat de reporterii Antena Stars și a menționat că sunt pe drumul cel bun: "Încă nu pot să dau nicio declarație în privința asta, fiindcă încă nu știm sută la sută ce o să fie. Vorbim, suntem prieteni, încă nu stăm în aceeași casă. Suntem, cum am mai spus pe la televizor, suntem pe drumul cel bun, vorbim. Nu știu ce o să fie în continuare. Dar nu pot să dau o declarație sută la sută ne-am împăcat, nu ne-am împăcat".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest