Surse Spynews.ro: De ce s-au despărţit, de fapt, Andreea Bălan şi George Burcea! Informaţii de ultimă oră!

+2 click pentru
galerie

Showbiz-ul autohton a fost luat prin surprindere mai mult ca niciodată zilele trecute, când în presă au apărut primele zvonuri legate de despărţirea dintre Andreea Bălan şi George Burcea. Spynews.ro a aflat, pe surse, care a fost motivul real al separării celor doi!

Potrivit surselor noastre, în relaţia dintre Andreea Bălan şi George Burcea au apărut probleme din cauza drogurilor. Practic, nu s-au mai înţeles de când Andreea Bălan a aflat de consumul substanţelor interzise. Blondina ar fi aflat totul de curând!

De altfel, nici zvonurile despărţirii nu au apărut de mult timp, aşa că... se cam leagă lucrurile!

Astfel, cei doi nu au mai ajuns la niciun numitor comun, înţelegerea cu care au uimit o ţară întreagă ajungând să fie de domeniul trecutului. De asemenea, sursele Spynews.ro susţin că Andreea Bălan şi George Burcea s-au separat, lucru pe care actorul nu a dorit nici să-l infirme, nici să-l confirme, atunci când a fost invitat în platoul emisiunii "Agenţia VIP".

Prima reacţie a lui George Burcea în scandalul cu drogurile

Mai multe publicaţii au relatat că George Burcea ar fi prins în mijlocul unui scandal cu... cocaină, după ce poliţiştii rutieri l-ar fi depistat în trafic sub influenţa acestui drog. 

Contactat de reporterii Spynews.ro pentru a afla dacă este sau nu adevărat, George Burcea a răspuns politicos la telefon, dar când a auzit despre ce e vorba a închis apelul. 

Rămâneţi pe Spynews.ro pentru ultimele informaţii! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro