Andreea Bălan, mesaj cu subînţeles despre divorţ? ''Încrederea vine din interior''

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, mesaj cu subînţeles despre divorţ? ''Încrederea vine din interior'' © Instagram

Showbizul autohton a fost luat prin surprindere, zilele trecute, când în presă au apărut primele zvonuri legate despre despărţirea dintre Andreea Bălan şi George Burcea.

Deşi toată lumea îi crede fericiţi şi bine mersi, ei bine, se pare că între ai ar exista ceva probleme. Spune ar exista, pentru că până acum niciunul nu a vrut să vorbească concret despre acest lucru.

Pe e o parte, Andreea Bălan a postat un mesaj cu subînţeles, zilele trecute, atunci când dădea de înţeles că femeile puternice sunt pe placul bărbaţilor doar pentru a fi cucerite şi nu şi pentru a trăi alături de ele. ”Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele'', a scris Andreea Bălan, zilele trecute.

În plus, în replică la mesajul transmis de vedetă, George Burcea nu a vrut să comenteze spunând că soţia lui trebuie să dea singură explicaţii pentru ceea ce face.

"Ce e asta? Este statusul ei? Iartă-mă! Am fost la repetiţii de teatru, am început două spectacole noi, scriu la un roman, la o piesă de teatru. Să vorbim de asta şi de ce fac eu! Eu nu stau să-mi urmăresc oamenii... Pentru ceea ce postează Andreea, pentru ceea ce spune Andreea, să o inviţi pe ea. Nu comentez ceea ce face Andreea. Noi ne dorim de foarte mult timp să separăm lucrurile alea profesionale. În casă suntem o familie, încercăm să ne împărţim treburile, să ne organizăm timpul...", a fost reacţia lui George Burcea. 

Acum, artista a postat un alt mesaj cu subînţeles, în care, de asemenea, lasă de înţeles că ceva nu este în regulă, fără să dea, însă, mai multe detalii despre acest lucru.

''Încrederea în sine vine din interior, nu din laude şi confirmări exterioare'', a scris Andreea Bălan pe Instagram, fără să facă o altă precizare în plus.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro