Syda, răsfăț de lux pentru iubită! Ce gesturi face fostul soț al Elenei Băsescu, pentru a impresiona femeia de lângă el

Syda, răsfăț de lux pentru iubită! Ce gesturi face fostul soț al Elenei Băsescu, pentru a impresiona femeia de lângă el © Instagram.com

Când vine vorba de răsfăț, Syda, fostul soț al Elenei Băsescu știe ce trebuie să facă, pentru a impresiona femeia de lângă el. Așa se face că a băgat adânc mâna în buzunar și i-a făcut iubitei o surpriză de proporții!

Fostul soț al Elenei Băsescu, răsfăț de lux pentru iubita lui

Syda şi focoasa lui iubită au parte de cele mai incitanate vacanţe! Cei doi porumbei au bifat pe rând Londra, Viena, Amsterdam, şi ultima lor destinaţie este una cu adevărat exotică! Însă până să ajungă aici, au petrecut în cele mai spectaculoase oraşe din lume!

În Londra, cei doi s-au filmat savurănd un ceai şi plimbăndu-se sub o umbrelă în decorul de poveste, Viena i-a cucerit definitiv! Syda îşi răsfaţă iubita cât de mult poate şi bineînţeles că nu i-a refuzat nici o sesiune fulger de cumpărături la unul din cele mai cunoscute branduri din lume!

Au cutreierat peste tot și nu s-au uitat la bani

Dar ce credeaţi? Nu, aventura nu se termina aici, cei doi îndrăgostiţi au continuat şirul vacanţelor în Amsterdam unde au făcut un mic popas. De aici au pornit spre Caraibe unde s-au cazat în cel mai luxos resort!

Syda este mai mult decât fericit alături de Sheila şi profită de fiecare moment petrecut împreună cu ea pentru a-i demonstra cât de mult o iubeşte. Ce-i drept are şi de ce, focoasa şatenă arată extraordinar! Cu trup bine lucrat, atitudinea sexy şi ţinute care să îi pună formele cât mai mult în evidenţă, aşa a decis Sheila să îi mulţumească iubitului ei!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro