Are ce nu au alții! Ce tactică folosește Florin Pastramă ca să o țină pe Brigitte lângă el

+3 click pentru
galerie

Are ce nu au alții! Ce tactică folosește Florin Pastramă ca să o țină pe Brigitte lângă el © Instagram

Se spune că bărbaţii nu sunt cei mai pricepuţi la treburile casnice, dar se pare că Florin Pastramă este excepţia de la regulă. Chiar soţia lui spune că bărbatul o ajută la gătit sau spălat vase. 

Iar asta nu e tot, Florin obişnuieşte să o surprindă pe Brigitte şi mici gesturi care o fac pe brunetă să se simtă ca o prinţesă. Nici ea nu se lasă mai prejos. Recent, bruneta a vrut să îl surprindă pe bărbatul iubit şi i-a gătit clătite. Dar relaţia lor nu se bazează doar pe aceste gesturi romantice, şi pe o susţinere necondiţionată în afaceri. Brigitte îl ajută pe soţul ei să aibă succes în construcţii, iar el, la rândul lui, o susţine din umbră în businessurile ei, potrivit Antena Stars.

De asemenea, recent, Brigitte Pastramă a declarat că este foarte fericită alături de Florin pentru că se comportă foarte blând și frumos cu ea. Bruneta a spus că el face cafeaua, gătesc împreună și, cum au trecut printr-o perioadă grea din cauza sarcinii pierdute, Brigitte apreciază bunătatea lui Florin față de ea. 

"Mă răsfaţă de dimineaţă până seara cu tot felul de gesturi", spunea Brigitte Pastramă recent. 

În continuare Brigitte și Florin Pastramă speră să poată avea un copil. Deși tratamentele recente nu au dat roade, iar ea s-a îngrășat aproape zece kilograme, cei doi nu își pierd speranța și speră ca Dumnezeu să le fere un moștenitor. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest