Tatăl lui George Burcea contraatacă, după ce fiul l-a acuzat de violenţă. ''A vrut să mă omoare''

+3 click pentru
galerie

Tatăl lui George Burcea contraatacă, după ce fiul l-a acuzat de violenţă. ''A vrut să mă omoare'' © Instagram

După ce George Burcea l-a acuzat pe tatăl său de violenţă domestică, acesta a avut o primă reacţie în acest sens. Părintele actorului a negat toate acuzaţiile care i se aduc.

George Burcea, soţul Andreei Bălan, şi-a uimit fanii atunci când a povestit că a fost victima violenţei domestice. Deşi pare că are o viaţă perfectă, în copilărie, actorul a trecut prin momente sfâşietoare, din cauza părintelui său.

Dincolo de crima pe care a comis-o, petrecând şi timp în spatele gratiilor pentru asta, tatăl lui George Burcea ar fi avut un comportament deplasat şi cu familia sa, spune actorul, care îşi acuză tatăl de violenţe de neimaginat.

După ce numele său a fost adus în spaţiul public, socrul Andreei Bălan a vorbit la XNS, luni seara, despre fiul său, acuzându-l că ar fi vrut să-l omoare.

Mai mult decât atât, tatăl lui George Burcea povesteşte că alcoolul ar fi fost cel care l-a împins pe fiul său la violenţă.

''Zice: ce i-ai făcut tu lui mama o să-ţi fac eu ţie. Deschide cu mâna stângă portiera, bagă mâna lângă maneta de viteze şi scoate ceva. Îl întinde în lungul piciorului, eu văd că luceşte, era întuneric, dar erau becuri din astea, şi omul dă să vină spre mine. Când am văzut, m-am dat în spate, m-a alergat în faţa bisericii. A vrut să mă omoare. Apoi a ieşit toată lumea, el s-a blocat în maşină. El mă acuză că sunt criminal, dar nici eu nu vreau să mai vorbesc cu un mincinos şi cu un hoţ. El a devenit violent din cauza alcoolului'', a spus tatăl lui George Burcea la ''XNS'', de la Antena 1.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro