Tatăl Nicoletei și Iulianei Luciu, primele declarații după ce s-a aflat că este grav bolnav. Nu și-a mai văzut fetele de ani buni

+3 click pentru
galerie

Tatăl Nicoletei și Iulianei Luciu, primele declarații după ce s-a aflat că este grav bolnav. Nu și-a mai văzut fetele de ani buni © Arhivă

Nicoleta și Iuliana Luciu nu au mai avut nicio legătură cu tatăl lor, de ani buni de zile. Se pare că motivul este dependența de alcool a bărbatului, depedența care, de altfel, i-a adus și numeroase problemele de sănătate de-a lungul timpului. Acum, după ce s-a tot speculat pe seama bolilor cu care s-ar fi procopsit, Ion Luciu face și primele declarații.

Ion Luciu a fost măcinat toată viața de dependența de băutură, cea care, într-un final, a dus și la producerea unei rupturi între ele și fiicele sale. Surorile Luciu l-au sprijinit financiar pe tatăl lor, până s-au săturat ca acesta să cheltuie toți banii pe sticle de alcool. Atunci, au întrerupt susținerea financiară, dar și legătura.

Ion Luciu se luptă cu mai multe boli

De-a lungul timpului, dependența de alcool i-a produs tot felul de probleme de sănătate. Medicii i-au spus că are hipertensiune, hepatită toxică, ciroză, neuropatie perifeică alcoolică și varice hidrostatice. După ce s-a aflat că orice criză i-ar putea fi fatală, lucrurile s-au mai calmat puțin pentru Ion Luciu.

„Sunt mai bine acum, m-am mai pus pe picioare. Nu vreau să zic nimic mai mult ca să nu supăr fetele. Sunt sănătos, mulțumesc de interes”, a declarat Ion Luciu, conform impact.ro.

Nu și-a mai văzut nepoții de ani de zile

Ion Luciu, care locuiește acum în comuna Ștefan cel Mare, pe lângă Capitală, nu și-a mai văzut cei patru nepoți de ani de zile.

„E foarte greu că te înstrăinezi din cauza distanţei, a timpului”, spunea Ion Luciu, în 2018. „Nu mi-am dorit să fie aşa, să trăiesc eu pe aici, nevasta pe dincolo. Să fiu departe de copii, de nepoţi. Ce pot să mai zic, am rămas singur ca un câine.”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro