Nicoleta Luciu are probleme grave de sănătate. Ce a ajuns vedeta să facă în fiecare zi. Abia acum s-a aflat

+3 click pentru
galerie

Nicoleta Luciu are probleme grave de sănătate. Ce a ajuns vedeta să facă în fiecare zi. Abia acum s-a aflat © Instagram

Nicoleta Luciu a ales să se retragă din lumina reflectoarelor şi să aibă grijă în totalitate de familia sa. Se pare că decizia pe care a luat-o o împlineşte şi îi aduce mari satisfacţii. Nicoleta Luciu  este soţie şi mamă cu normă întreagă, iar acesta este cel mai frumos job pentru ea.

În plus, vedeta păstrează legătura cu fanii ei, în mediul online, acolo unde le arată destul de des diferite preparate pe care le face. În rest, vedeta este destul de reţinută în ceea ce priveşte dezvăluirile despre familia sa, dar şi despre problemele pe care le are.

Pentru că nu multă lume ştie, însă, Nicoleta Luciu are probleme serioase de sănătate. Vedeta se confruntă cu dureri de spate, din cauza sânilor, astfel că are nevoie în permanenţă de masaj. Şi penbtru că job-ul de mamă nu îi permite să meargă mereu la clinici specializate, diva a decis să-i aducă un maseur special acasă.

Dar fiţi fără grijă pentru că nu este vorba de niciun bărbat, ci de un... fotoliu special. Da, da, aţi auzit bine. Nicoleta Luciu şi-a achiziţionat un fotoliu special, care îi oferă masajul necesar zilnic, pentru ca coloana ei să fie bine. Nicoleta Luciu este celebră datorită bustului impresionant pe care îl are, dar iată că frumuseţea nu se întreţine deloc uşor.

În plus, unde mai puneţi că maseurul personal nu a fost deloc ieftin. Preţul unui astfel de fotoliu pleacă de la de 20.000 de lei. Dar ce nu merită Nicoleta Luciu, când vine vorba de propriul confort şi, mai ales, de rezolvarea problemelor de sănătate.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro