Tavi Clonda, cel mai fericit tătic din lume! Primele sale declaraţii, după ce Gabriela Cristea a născut. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Tavi Clonda, cel mai fericit tătic din lume! Primele sale declaraţii, după ce Gabriela Cristea a născut © captură video

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au devenit părinţi pentru a doua oară. Moderatoarea de la Antena Stars a dat naştere unei fetiţe superbe care a primit nota 10 la naştere, în jurul orei 10:30. Tavi Clonda a oferit în exclusivitate pentru Antena Stars, primele declaraţii!

Tavi Clonda este un tătic fericit! Astăzi, familia lui s-a mărit şi viaţa i se pare mai frumoasă ca niciodată. Soţul Gabrielei Cristea a dezvăluit că cea de-a doua fetiţă a lui a primit nota 10 la naştere şi a avut 2,7 kilograme! 

Cu cine seamănă nu ştim încă, dar ştim sigur că micuţa este superbă!

Primele declaraţii ale lui Tavi Clonda

Naşterea a decurs fără probleme, iar după ce Gabriela Cristea se va odihni puţin, vor veni la clinică şi Victoria, alături de mama lui Tavi Clonda. 

"Parcă soarele e mai frumos după ce s-a născut cea de-a doua fetiţă. Ziua este superbă, cam aşa a fost şi la Victoria, numai că era toamnă. Suntem bine, fetiţa e bine. Suntem fericiţi. Gabriela e bine, ca după operaţie. Acum am lăsat-o cu fetiţa, a dus-o la salon să pape, dar e şi somnoroasă. Doarme. Ştiu că a primit nota 10 şi are 2,7 kilograme. E mititică, dar e frumuşică şi zglobie. A plâns, ceea ce am înţeles că este bine. Şi acolo la bebeluşi a urlat. Am înţeles de la doamna doctor că a început să plângă cu câteva secunde înainte de naştere.", a mărturisit Tavi Clonda. 

De asemenea, întrebat de reporterul Antena Stars la care naştere a fost mai emoţionat, Tavi Clonda s-a declarat mai stăpân pe sine la naşterea celei de-a doua fetiţe. 

"Am fost mai emoţionat atunci, fiind primul copil. Acum au fost doar emoţii pozitive şi am fost mai stăpân pe mine. I s-a părut foarte uşoară şi anestezia, nici nu am apucat să mă dezmeticesc că ea era deja intinsă şi cu anestezia făcută.", a continuat Tavi Clonda.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro