Este mereu cu zâmbetul pe buze, dar are o durere imensă în suflet. Drama prin care a trecut Tavi Clonda

+3 click pentru
galerie

Este mereu cu zâmbetul pe buze, dar are o durere imensă în suflet. Drama prin care a trecut Tavi Clonda © Instagram

Tavi Clonda este mereu cu zâmbetul pe buze şi lasă impresia că totul este perfect în viaţa lui. Din păcate, însă, ca tot omul, Tavi Clonda are o mare durere în suflet.

Durerea prin care a trecut Tavi Clonda

Tavi Clonda este mereu un om optimist şi puternic pentru familia lui, însă puţini ştiu că soţul Gabrielei Cristea a trecut printr-o adevărată dramă în urmă cu un an, atunci când şi-a pierdut părintele. Tatăl lui Tavi Clonda a murit brusc, lăsând în urma lui multă durere.

Suferinţa cea mai mare a lui Tavi Clonda a fost aceea că tatăl său nu a apucat să o vadă pe fiica sa cea mică, Iris, care a venit pe lume la câteva luni de la decesul bunicului.

"De azi tata nu mai e printre noi... s-a dus într-o lume mai bună si mai liniştită! Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în pace! Drum bun, draga tată....#tata#rip", a scris Tavi Clonda pe Instagram, după e a dat vestea tristă.

Tavi Clonda, relaţie frumoasă cu părinţii săi

Tavi Clonda a avut o relaţie bună cu tatăl său, iar acesta, alături de mama artistului, l-a susţinut mereu în deciziile sale. Ba chiar avea doar cuvinte de laudă la adresa Gabrielei Cristea, pe care o iubea ca pe fiica sa.

"Încă de la început, ei s-au potrivit. Se iubesc, sunt pe aceeași lungime de undă și foarte rar vorbesc în contradictoriu. Suntem foarte fericiți că au făcut pasul spre o căsătorie. La începutul anului, au venit la noi, la Brașov, și la o masă în familie, ne-au informat că vor să se cunune. Inițial, am rămas uimiți, apoi le-am urat multă fericire și am fost bucuroși. Gabriela este o fată deosebită, potrivită pentru Tavi, și nu puteam să avem altă reacție. De altfel, nici nu ne-am băgat vreodată în deciziile fiului nostru. El când ia o hotărâre este definitivă. Suntem siguri că dacă a făcut pasul acesta, căci nu este devreme la 35 de ani să te însori, l-a făcut știind bine ce face. Se potrivesc, parcă ar fi făcuți unul pentru altul, sunt predestinați", spuneau părinţii lui Tavi Clonda, în urmă cu ceva timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro