Tavi Clonda, fii atent! Părerea Gabrielei Cristea despre cadouri: "Înseamnă că mă respectă"

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, despre cadouri © captură video

În ediţia de astăzi a emisiunii "Te iubesc de nu te vezi", Gabriela Cristea a uimit pe toată lumea! Prezentatoarea a venit în platou mai binedispusă ca niciodată, pusă pe şotii şi a împărtăşit tuturor ce credea ea despre un bărbat care aduce cadouri persoanei de lângă el. Să fie un apropo?

O concurentă a emisiunii s-a declarat nemulţumită de faptul că fostul iubit îi aducea mereu cadouri. Cum majoritatea femeilor prezente din platou nu au înţeles-o, Gabriela Cristea a încercat să-i arate partea frumoasă din această situaţie. "Ce legătură au cadourile? Asta înseamnă că mă respectă, mă respectă şi dacă nu-mi aduce cadouri, dar înseamnă că se gândeşte la mine şi că imaginaţia lui este pusă mereu la încercare", a mărturisit Gabriela Cristea. 

Faptul că vine weekend-ul pare să fie motivul de bucurie al moderatoarei. În următoarele două zile are timp să se odihnească şi să stea mai mult cu micuţa şi cu soţul ei. Gabriela Cristea a început emisiunea gândindu-se la zilele de sâmbătă şi duminică.

"Începem emisiunea de astăzi gândindu-ne că mâine ne trezim la ce oră vrem noi, cu cine vrem noi sau nu chiar cu cine vrem noi că na, ştiţi cum e, fiecare îşi doreşte cu câte cineva, dar nu se împlineşte visul în fiecare dimineaţă. Aşa că, trebuie să luptăm pentru visele noastre şi să se împlinească mai devreme sau mai târziu, să ne trezim acolo unde trebuie şi cu cine trebuie", a spus Gabriela Cristea la începutul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi".

"Ce? Am eu faţă de profesoară de ochelari? Eu? Faţă de ochelari pe faţă? Pe Facebook-ul nostru? Ia că intru şi eu să văd, dar puţin mai încolo, într-o pauză", a continuat îndrăgita prezentatoare.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro